Nyaraláskor kötelező az ajándék?
Nem régen nyaraltam, mivel nyaralni mentem, nem ajándékokat nézegetni, és ezzel foglalkozni, egy egy apróságot hoztam de semmi komoly költekezés, amúgy sem vittem annyi pénzt.
Most mindenki ezen dúl fúl, azt meg sem kérdezték hogyan éreztem magam, első fontos tényező, hogy nem voltam túl bőkezű...Nem karácsony van, elmentem jól érezni magam, vettem pár apróságot, hogy gondoltam rájuk, de ez sem elég...
Mi magunknak szoktunk szuvenír ajándékot venni, nem a családnak. :D Családnak max akkor, ha valami nagyon különleges helyről van szó, vagy meglátunk valami olyat, hogy húúú ez pont xy-nak való.
Egyébként a 8 éves unokahuginak viszünk csak ajándékot rendszeresen, bár én neki se vinnék, nem tudja értékelni.
Azéért 8 éves kislány valami játékot, vagy valami iskola cuccot tuti tud értékelni egy picit.
Köszi a válaszokat, akkor nem lőttem mellé csak hálátlan.
Utolsó vagyok, úgy értettem, hogy az ajándék az nyilván kell neki, de addig örül, amíg megkapja, utána elhajítja, soha többet nem használja. :) Pedig azért nem klasszikus bóvlikat szokott kapni, hanem tényleg neki való dolgokat.
Minden ajándékkal ezt csinálta eddig, amit tőlünk kapott, erre mondtam, hogy nem tudja értékelni. :)
Nem, te döntöd el, kinek és mekkora értékben viszel.
Én semmit nem vittem sehonnan.
Kivéve, mikor hazautazunk, mert akkor mindenki kap svájci csokit meg sajtokat, de ennyi.
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó előtti: Így érthető, de hát akkor miért vesztek mindig valamit?
Arról nem beszélve, hogy amit hozol, az NEKED emlék, aki kapja, annak lényegében nem sokat jelent.
Régen én is mindenkinek megfelelni akaró lányka voltam, aztán leszoktam róla. Most már semmit nem hozok senkinek, ha külföldön járok, akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!