Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyaraláskor kötelező az ajándék?

Nyaraláskor kötelező az ajándék?

Figyelt kérdés

Nem régen nyaraltam, mivel nyaralni mentem, nem ajándékokat nézegetni, és ezzel foglalkozni, egy egy apróságot hoztam de semmi komoly költekezés, amúgy sem vittem annyi pénzt.

Most mindenki ezen dúl fúl, azt meg sem kérdezték hogyan éreztem magam, első fontos tényező, hogy nem voltam túl bőkezű...Nem karácsony van, elmentem jól érezni magam, vettem pár apróságot, hogy gondoltam rájuk, de ez sem elég...

2017. aug. 18. 20:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
14%
Csak also reteg vasarol made in china suvenirt
2017. aug. 18. 21:30
 12/26 anonim ***** válasza:
97%

Bőven elég egy kis apróság. Én is mindig hűtőmágnest hozok anyámnak, és bír neki örülni.

Ha ilyen utálatosan hüppögne, meg duzzogna, meg is mondanám neki, hogy legközelebb ennyit se kap.

2017. aug. 18. 21:30
 13/26 A kérdező kommentje:

Igazából én még azon kívül is vettem neki még egy kicsi ajándékot, tehát még annyira nem is kicsi ajándék.

nem értem én sem

2017. aug. 18. 21:37
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy inkább az a baj, hogy nem vitted magaddal 😅

Magadra ne vedd, nem kellett volna, egy anyának az az ajándék, ha a gyermeke jól érzi magát, ha kap valami apróságot az csak a plusz!!

2017. aug. 18. 22:18
 15/26 A kérdező kommentje:
Utolsó: annyira jól esne ha így gondolná.
2017. aug. 18. 22:30
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok...

Próbáld meg nem ezen emészteni magad, fölösleges...

Te megtetted amit gondoltál kész!

Minden jót neked

2017. aug. 18. 22:58
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Amikor Velencéből hazajöttem tavaly,egy hűtőmágnesnek is örültek, pedig volt már onnan.

Ha anyám egyszer így reagált volna, mondtam volna,hogy ez csak egy gesztus, nem kötelesség,ezek után pedig egy váltópénzre se számítson tőlem,amit ki tud lyukasztani kulcstartónak.

2017. aug. 19. 01:30
 18/26 anonim ***** válasza:
83%
Mi tavaly hoztunk csoki gyárbol doboz csokit Ausztriábol,anyukámnak mert nyaralás alatt ott is voltunk.és örült neki.
2017. aug. 19. 05:45
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Én bárhova megyek, szoktam vinni olyasmi apróságot, ami otthon nem kapható,és az adott nemzet sajátossága, nasi, vagy ital. Vackokat, bazári bóvlitnem, ill. olyasmit se,ami drága (muranoi üveg váza), vagy nagy (repülőn azért nem mindegy, mekkora a csomag és milyen súlyú...

Nagyon szűk a személyi kör, akinek adok, mert egyrészt, sehova nem azértmegyek, hogy bevásároljak,másrészt, az isten pénze nem lenne elég, harmadrészt,csak annak viszek, akivel meg akarom kóstoltatni, hogy nekem miben volt részem, ill. aki nekem is szokott hozni. Nem kell nagy dolgokra gondolni, egy tábla Cadbury csoki az angoloktól, pl., ilyesmi dolgok. Örülni szoktak neki, de ha bárki is elvárná, akkor ott lenne végea dolognak. Milyen alapon követelne bárki bármit mástól csak azért,mert elment valahova?

2017. aug. 19. 06:27
 20/26 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem mindenkinek a maga joga eldönteni hogy hoz e ajándékot vagy sem.

Kezdjük ott, hogy szerintem az "ajándékok" 99%-a csak bóvli. Én is simán letöltöm az első Parlamentes képet aztán árulom 300 forintért mint képeslap.

Az ilyenekben hogy hűtőmágnes meg mi a jó másnak? Azt megértem ha magának vesz 1-et az ember, és mindig előtte lesz hogy ő itt járt. Na de ha nekem idead valaki egy Vlagyivosztok hűtőmágnest, az nekem pont semmit nem fog érni.

És arról ne is beszéljünk hogy az ilyen bóvlik is csomó pénzbe kerülnek ha tényleg mindenkinek akarsz venni.

Ráadásul a legfőbb dolog, hogy nyaralni MAGAD miatt mész, és nem azért hogy másoknak bevásárolj.

2017. aug. 19. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!