Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi számít a házasságon belül...

Mi számít a házasságon belül nemi erőszaknak? Hogyan tudnám bizonyítani?

Figyelt kérdés
Én tettem fel a szóljak-e a páromnak a babáról c. kérdést. A kicsi, az én értelmezésemben erőszakból fogant. Ez annyit jelent, hogy akaratom ellenére történt az aktus,mint előtte többször. A kérdésem annyi lenne, hogy ez akkor is erőszaknak minősül ha csak megadtam magam? Sokszor előfordult, hogy inkább "beleegyeztem" az együttlétbe, hogy ne legyen bántalmazás belőle? Történt sajnos olyan is, hogy a tiltakozásomra a párom úgy reagált, hogy akkor biztosan megcsaltam, és verés, valamint tényleges erőszak lett a vége. Erről azonban senki nem tud, semmilyen orvosi-rendőrségi ügy nem lett belőle.
2010. máj. 24. 21:09
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
miért is kellene örökbeadnom egy évek óta várt gyereket??? 3éve, sok-sok orvosi kezelés ellenére is csak most "jött össze"! Eszemágában sincs lemondani a SAJÁT gyerekemről!!! Kérdés csak azért került napirendre, mert valószínűleg sok-sok mocskolódáson kell még keresztül menni a válás alatt. A férjem biztosan mindent megpróbál majd, hogy ellehetetlenítsen. Kivéve ha visszamegyünk hozzá.
2010. máj. 24. 21:52
 22/24 anonim ***** válasza:
88%

Persze,hogy ne add örökbe, a Te babád.

Azt tudod,hogy ha 5 évig éltetek együtt,és járna minden vagyonnak a fele,de a válóper alatt eladja férjed mindenét, akkor Te semmit nem kapsz?

2010. máj. 24. 22:53
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért vigyázz hogy a válóperben, a tárgyalás alatt hogy adod elő a dolgokat. mint már írták nagyon ritka eset az hogy az apának ítélik a gyereket (főleg ha nagyon pici), ám van amire figyelj: mivel se látlelet sem pedig feljelentés sem semmi más nincs a kezedben egy állítás egy tagadás esetében rosszhiszeműséget is a nyakadba varrhat apuka, az pedig nagyon rossz pont a bíróság előtt. Mondjuk ha nő a bíró nyert ügyed van...
2010. máj. 25. 00:33
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

te fogod kapni a picit gyértelműen,mivel nemvagy se drogos,se közveszélyes,és attol h se lakás se melo,attol még lesz hol laknia,meg ott vannak a nagyszülők

(kicsi voltam mikor anyámék váltak,2 évig ment a vita rólam (agressziv alkoholista de jólkereső férfi,lakás és állásnélküli szülőknél lakó nő),és sikerült elérni,hogy még láthatást sem kapott végül)

ne hagyd magad,menni fog

2010. máj. 25. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!