Feleségek! Ti elengednétek a férjeteket hosszabb időre dolgozni, ha nagyon jól keresne?
Apukám munkahelyet váltott és ment vele pár munkatársa.
Az itthoni fizetés 4-szeresét keresik meg.
Csak az a gond nekik,hogy havonta lehet csak hazajárni.
Apám munkatársai viszont azt mondták ők max csak pár hónapot akarnak kint lenni,mert "nem bírják az asszony nélkül".(szex nélkül).
Apám ezen el van képedve,hogy ilyen lehetőséget eldobnának olcsó élvezetért.
Mellesleg nem fiatalokról van szó,40-es pasik.
Most komolyan ez dominál egy családos férfinél?
Apa mesélte,hogy valami fiatal fiú is hazament,mert nem bírt meglenni a 16 éves barátnője nélkül,aki gondolom unatkozik,mert nyári szünet van.
Havi 1 millás fizetés sem kellett neki...
"Utána meg sírnak,hogy nincs pénz." - Kérdező, ahogy elnézem itt egyedül te sírsz azon, hogy mások másként gondolkodnak, mint te.
Egyébként vannak pénzen meg nem vehető dolgok, és többnyire azok az igazán fontosak az életben.
"Én nem turkálok mások életében, ...."
"Hát mondtam Apának,hogy mondja meg neki,hogy azért a cipőt vegye le,mielőtt befekszik az ágyba..."
Ezt viccből mondtam,ha már ők is az orrára kötik,hogy "jaj,az asszonyt hazamegyek,megdugom",akkor odaszúrtat nekik egy ilyet:D
Szerintem elég gáz,hogy valaki hetek óra nem látja a feleségét,de ez az első,amire gondol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!