Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy amikor...

Mi lehet az oka, hogy amikor zuhanyzok a hugom állandóan bejön a fürdőszobába?

Figyelt kérdés

A szüleink sajnos elkövették azt a hibát, egy nagy fürdőszobát építettek, egy helyen mindennel. Hetente többször előfordul, hogy amint beteszem a lába a tesóm valami indokkal bejön:

nagyon kell neki pisilni,és nem bírja ki

nagyon fáradt, gyorsan kimosná a fogát közben

stb. aztán ott dumál nekem, még be nem fejezem a zuhanyzást.

Annyira idegesítő, már mondtam is neki, hogy szeretnék nyugodtan tusolni, relaxálni közben és nekem támadtak anyuval, hogy jajj ugyan már mit nyávogok ilyeneken.

Ti ezt hogy látjátok? Nincs igazam? Ja és ne kisgyereket gondoljtok, 19 éves.

2010. máj. 24. 18:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
38%

Zárd be több modon is ha lehet. Idővel hozzászokik az új rendhez, és nem hiszem hogy a húgod rád tudná törni, amúgy ha bemegy üvölds le a fejét.

Nem túl elegáns de máskép az ember nem tud magánszvérát kiharcolni.

2010. máj. 25. 02:07
 12/13 anonim ***** válasza:
36%
Régen nálunk is volt erre példa, bár nem volt rendszeresen és nálunk a szemtakarás is ment, szinte lopakodó formában, de nekem még ez sem tetszett. ezért, többszöri figyelmeztetés után, ahogy benyitott valaki (nem érdekelt ki volt, és miért jöntt) jól eláztattam vizzel. ha volt lehetőségem, akkor jó hideg vizet kapott. nah, azóta nem jött be senki! az öcsémmel kb. 2x játszottam el ezt, mire megértette.
2010. máj. 25. 11:58
 13/13 anonim válasza:
38%
Nalam is ez volt amig otthon laktam es ez van amikor hazanegyek latogatoba * ! Ahol lakom az alberletbe a lakotarsnom ilyen ! Mikor mondtam neki azt mondta mit sirok latott mar kukit !
2020. jan. 12. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!