Már kicsit unalmas, hogy amióta szültem és ismerősökkel találkozom, mind azzal jön, van-e elég tejem, és ha mondom hogy ki kell egészíteni, majdnem hogy sajnálkozva néz. Miért?
Úgy utálom az ilyen embereket...Egyébként a tej miatt azért néznek sokan úgy, mert azt gondolják, ez neked is csalódás, vagy rossz élmény. Nem gondolják, hogy neked ez így jó is lehet, vagy hogy nem sajnbálod mondjuk. Ez olyan, mintha azt mondanád hogy valakid megbetegedett, nyilván mindenki részvéttel néz és nem gondolja, hogy te nem fogod fel tragikusan pl. Mint amikor valakinek pl.emlőrákja van, a legtöbb ember már temeti, pedig az illetőnek pont hogy ez a rossz. Anyukám járt így, ő meg akart gyógyulni és nagyon rosszul érintette mikor mindenki sajnálkozni kezdett. (na ez nem tartozik szervesen ide csak ilyesmi)
A másik, én pont tök büszke voltam rá, hogy a 15 kilót amit felszedtem a kisfiammal egy az egybe leadtam és pár hetes korában találkoztunk egy "kedves" hölggyel és ilyet szólt nekem: jaj látom, neked is nagy maradt a pocid (teszem hozzá kabátban voltam..) és az ő lányának is ilyen stb.stb. Mindezt úgy, hogy ott állt mellettem a párom, azt se tudtam hova süllyedjek.
Na a lényeg, azóta kétszer meggondolom, kivel állunk meg beszélgetni...És nem hagyom hogy elérjenek ezek a káros mondatok másoktól..:) Na bocsi hogy hosszúra sikeredett :)A lényeg hogy nem vagy egyedül :))
Szia!
Nekem is vannak ilyen ismerőseim. Sőt még durvábbakat is mondak. Volt egy barátnőm, akinek az volt az első kérdése, hogy sok e rajtam a felesleg. Mintha a gyerekvállalás egy divat lenne, és a kilóktól gyorsan meg kellene szabadulni. Nem kell az ilyenekkel foglalkozni, az a lényeg, hogy neked jó így ahogy van. Ja, meg a melllógás, az volt még a halálom, mert sajnos tényleg megereszkedett a mellem, miután abbahagytam a szoptatást. De ez van. Van egy gyönyörű szép 4 éves kislányom, akinek hamarosan kistesója lesz, és én úgy érzem megéri ezt az áldozatot, hogy kicsit maradjon a nőn felesleg, meg kicsit lógjon a melle...:)))
Na látom nem vagyok egyedül,akkor lazítok, és nem foglalkozom ezzel a sok tökéletes emberrel:-)
Köszönöm a válaszotokat.
Hát bocsi, hogy az emberek törődnek veletek és érdeklődnek. Biztos rossz szándékból teszik ezt, és azért, hogy te külön rosszul érezd magad...
Komolyan, mi lenne, ha egyedül lennél, és senkit nem érdekelnél az égvilágon? Inkább itt felteszel egy ilyen kérdést, és sajnáltatod magad...Hát ne válaszolj, akkor majd nem kérdeznek, és megkapod, amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!