Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek számítana a párotoknak...

Nektek számítana a párotoknak a felmenőinek a múltja? Meg, hogy milyen emberek voltak ők?

Figyelt kérdés

Pl befolyásolna titeket a párválasztásban az a tény, ha az illetőről akivel ismerkedtek kiderül, hogy az Édesapja/vagy több ági felmenője gyilkos, erőszakra hajlamos ember volt? Nemi erőszak, lopás, betörés, gyilkolás, fél életüket a börtönbe élték le.

Félnétek, hogy a ti gyereketek visszafajzik pl a nagyapjára vagy a dédapjára, még akkor is ha az apja nem olyan?

Nektek mennyire számít ez?

2017. aug. 6. 21:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. aug. 7. 09:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel akkor senkivel ne házasodj össze, ne vállalj gyereket, mert egészségeseknek is születik beteg gyereke. Szerintem saját maga életét keseríti meg, aki ennyire rágörcsöl az életre.
2017. aug. 7. 12:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Jogos ez is.
2017. aug. 7. 12:47
 14/16 anonim ***** válasza:
12-es:a 10es kommentemben én is erre akartam volna kilyukadni.
2017. aug. 7. 13:01
 15/16 anonim válasza:
Nekem mondjuk számít. Nem annyira megszállottan,görcsösen,de azért szeretem tudni hogy mégis kivel van dolgom.Hogy milyen nevelést kapott,milyen személyiségre lehet számítani idősebb korában,esetleges betegségek,mentális problémák stb.
2017. aug. 9. 15:32
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én abban sem vagyok biztos, hogy ezek a dolgok, géneken múlanak.
2017. aug. 9. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!