A történetem annyi, hogy barátnőmmel és a barátjával nem rég elmentünk bulizni. Barátnőm enyhén illuminált állapotban volt, megérkeztünk egy szórakozohelyre, ahol ő maradni akart, a barátja és én viszont nem. azt mondta menjünk nyugodtan át máshova(fél percnyire tőle kb)ő ott lesz.átmentünk máshova aztan később vissza hozzá. másnap a barátnőm egy szót sem szólt hozzám. indok: rámásztam a pasijára, otthagytuk a szórakozóhelyen. szerinte én ezzel teljesen tönkretettem a barátságunkat, minden szálat meg akar velem szakitani, mert én állitasa szerint tönkre akarom tenni a nagy szerelmét. hogy a szerelem fontosabb neki már mint a barátság, az abból is kiderült hogy elég komoly távlati tervünket le is mondta. pedig rengetegszer beszéltük hogy egy pasi soha nem állhat egy barátság utjába, és hogy előbb a barátok aztan a szerelem. most akkor? barát az ilyen? azt mondta, nem érdekli, h nem lesznek barátai, neki a szerelme a legfontosabb, bármit megtenne érte! a másik dolog amiért teljesen felháborodott szintén és ami miatt nem beszél velem az az, hogy félreléptem az akkori párom mellett. szerintetek egy barát elitélhet egy ilyen miatt? nem az a barát, aki mindent tud rolad, mégis szeret???
Akkor most te adod fel a barátságot,nem? Egy kicsit most hagyjad persze, mert ebből csak vita lenne, de ne zárkózz el, ha esetleg jelentkezik, ha jó volt eddig a barátság közöttetek, akkor nem hiszem,hogy ez közétek állna. De persze neked kell eldönteni, mert akkor neked sem jelenthet túl sokat a barátság....
2010. máj. 23. 18:44
12/30 A kérdező kommentje:
utolso előtti valaszolo! nem kell kiforgatni a szavaimat, nem s.ggrészeg volt, csak spicces, és voltak ismerősei ott ahol maradni akart! hivtuk h jöjjön velünk, nem akart! kész! én nem zárkoznék el ha keresne nyilván, de ahogy a helyzet jelenleg áll... egy jó darabig szerintem nem nyit felém. csak mire odakerülne a dolog, hogy tulteszi magát rajta, én már lehet hogy elköltözök! :S
2010. máj. 23. 18:46
13/30 anonim válasza:
Én soha nem mászkálok és maradok kettesbe senki palijával mivel félek hogy félreértik, és még csak véletlenül se adok okot, h féltékenykedés legyen belőle!
2010. máj. 23. 18:47
14/30 anonim válasza:
Ha nem tudod vele megbeszélni, és láthatólag nem hajlandó arra, hogy a te verziódat is meghallgassa, akkor próbálj meg vele tényleg nem foglalkozni. Valami most "bekattant" nála. Valószínűleg később bánni fogja, hogy elmarta maga mellől a barátait. Nem is tudja milyen jó dolog ha barátok vesznek körül. A párkapcsolat nagyon fontos, és igen, a párunkkal fogjuk leélni az életünket, de barátokra is nagy szüksége van mindenkinek. Csak azért nem lehet lemondani a barátokról, mert ó a barátság úgyis elmúlik. A szerelem is elmúlik(hat), mégsem mondunk le róla.
És kérdező igazad van abban, hogy ha valaki a barátunk, akkor véleményünk lehet a tetteiről, de ha igaz barátunk, emiatt sosem hagyjuk el.
2010. máj. 23. 18:47
15/30 anonim válasza:
Akkoris te mi a f*szt járkálsz az ő pasijával? Gondolkozzál már!
Neked hogy esett volna ha ő lép le a te pasiddal?
2010. máj. 23. 18:49
16/30 A kérdező kommentje:
a pasiját már évekkel azelőtt ismertem, hogy a barátnőmet megismertem volna! jóba vagyunk, voltunk, nem egy idegen, aki a barátnőm pasija cimszo alatt létezik számomra! és ha én nem mutatom be őket egymásnak, akkor most nincs ez a nagy szerelem!!!
2010. máj. 23. 18:51
17/30 anonim válasza:
Azért nehogymár ott tartsunk, hogy azért ne léphessünk kapcsolatba a barátaink párjaival, nehogy féltékenykedés legyen a vége. Ez tényleg elkeserítő. Ennyi erővel mindenkire féltékenyek lehetnénk, aki szóba áll a párunkkal. Pláne hogy a kérdező már jóval előbb ismerte a srácot, és nem ráhajtani akart, csupán haverok. Ez szerintem nem olyan katasztrófa, amit egy barátság ne tudna elviselni.
2010. máj. 23. 19:00
18/30 A kérdező kommentje:
látod mégis igy van! tényleg elkeserítő!
2010. máj. 23. 19:04
19/30 anonim válasza:
Már bocs de a 30 éves házasság is volt 2-3 hónapos! Olyan nincs hogy az elején lesz*rom és ha eljut x időig akkor már fontosabb! Azt mindig ápolni kell különben esély sincs rá hogy hosszú legyen. És akármilyen rövid is, a jövőjét azzal alapozza meg és nem veled. Abból tanul hogy esetleg a férjével majd máshogy viselkedjen. Ha nem érted, as te bajod.
És mint mondtam egy barátság semmivel sem tartósabb. Annak is vége lehet akármikor tehát nem is értékesebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!