ZyxNoname kérdése:
Ma van a szülinapom és senki sem ér rá Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Anyám a párjával elment pár nap wellnesesni, mert úgy volt hogy a barátaimmal töltöm a szülinapot erre mind lemondta(nincs túl sok barátom de unom már hogy folyton valami közbejön nekik), teljesen depi vagyok tavaly is ugyan ezt megcsinálták velem :(2017. aug. 3. 17:00
11/20 anonim válasza:
Boldog szülinapot kívánok! Keress más barátokat, ha van rá mód. Kivéve ha épp meglepi bulit szerveznek neked. Csinálj olyat amihez kedved van és próbáld meg jól érezni magad. Ne foglalkozz a többiekkel.
12/20 anonim válasza:
Édesség, anya borából egy pici, jó film és ne szomorkodj. Boldogot :)
13/20 anonim válasza:
Boldog szülinapot! És boldog, szülinapok közti időintervallumot kívánok neked.
14/20 anonim válasza:
en 25 eves vagyok eddig minden szulinapom, karacsonyom, husvetom egyedul toltottem
fura lenne mashogy
15/20 anonim válasza:
Nagyon boldog szülinapot! Ne keseregj Drága! Tarts magadnak egy pihizős-sütizős-magaddal foglalkozós csajnapot. A partit meg kicsit elnapolod. Így kétszer is megünnepled a szülinapodat, ha anyudék meg hazaérnek ünnepeld meg velük is! A legjobbakat Virágszál, mosolyogj! 😊
16/20 anonim válasza:
Boldog szülinapot!
Igaz, este van, de filmezni, csokit zabálni nincs késő. Én ezt tenném.
A bárátaidat pedig ezentúl csak ismerősnek nevezném, jövőre pedig nem hívnám át őket, ahogy én sem mennék.
17/20 anonim válasza:
Nagyon Boldog Születésnapot! :) :)
18/20 A kérdező kommentje:
végül rámírtak hogy boldogszülinapot de ennyi mondták majd szeptemberben bepotoljuk most néztem végig a hogyan legyünk szingliket és megettem az összes browniet most iszok egy kis bort és veszek egy fürdőt...köszönöm a felköszöntéseket :)
2017. aug. 3. 21:19
19/20 anonim válasza:
Isten éltessen tesó \O/
Ezért ne legyél lehangolt. Megismerted a barátaidat, most vagyél ki magadnak egy napot, ülj le, és csináld azt amihez kedved van ... távol a világtól.
20/20 anonim válasza:
Utólag is boldog szülinapot :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!