Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az esetről...

Mit gondoltok erről az esetről, milyen az ilyen barátnő?

Figyelt kérdés

van egy barátnőm,aki nemrég fent volt nálunk.Nagyon jó barátnőmnek tartom/tartottam eddig,de eltette egy felsőmet anélkül,h megkérdezte volna ,h neki adom-e...úgy derült ki,h miután fent voltunk nálunk utána hozzájuk is felugrottunk,és a nővére kutakodott a táskájába,de csak úgy, vmi sminkcuccot keresett és kivette a felsőmet a táskájából pont akkor amikor én is ott vtam...a nővére kérdezte,h mi ez,honnan ez a felső...ő pedig annyit mondott halkan ,h "(a nevemet mondta) hozta"...és tök idegesen volt utána, elmentünk tőlük..láttam,h tök zavarban volt..össze-vissza beszélt..én viszont ezt nem tolerálom és amikor elmentünk egy ismerőshöz mondtam neki 4szem közt,h ,,figyelj nem akarlak bántani (még én beszéltem vele tök normálisan,még én voltam zavarban!)de igazán megkérdezhetted vna ,h elviheted-e...esetleg hordom-e még..kell-e nekem?...csak hebegett-habogott..azt sem értettem mit mondott..!

csak úgy elrakta amikor épp nem figyeltem..csalódtam benne..mert azt hittem nem olyan mint a többi lány...nem ba*sza át az agyamat...dehát tévedtem már megint..

mit gondoltok?20/L

2010. máj. 23. 14:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én a legjobb barátnőimnek bármikor bármit kölcsönadok,vagy akár oda is ajándékozok....igaz,mi már 30-as korosztály vagyunk,és hosszú évek óta barátnők,de soha egyetlenegyszer eszembe nem jutott volna,de nekik sem,hogy egymás megkérdezése nélkül bármihez is hozzányúltunk volna!!De ez nekem alap,miért lopjak,ha kérhetek is???Hozzáteszem,régen a lopást végtag(főleg a kéz) levágásával büntették!!Nekem az nem barát,de nem is ember,aki a barátjától lop!
2010. máj. 23. 15:13
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak ilyen "barátnőim" és még cifrábbak is. Néha úgy érzem senkiben nem lehet megbízni, jól hátba támadtak már nem egyszer nem kétszer.
2010. máj. 23. 15:21
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Te rosszul fogalmaztál!

Nem "eltette", hanem ellopta!! Most még csak a felsődet lopta el aljasul, legközelebb a pasidat fogja mivel ennyire alattomos!

Ha valaki megbizhatatlan, onnantól nem méltó a barátságra!

2010. máj. 23. 15:22
 14/20 anonim ***** válasza:
82%

Tévedek, vagy a barátság a

BIZALOMRÓL szól?

2010. máj. 23. 15:25
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem a saját vérszerinti unokatesom olyan tipusu lány aki enyves kezű! 2000 FT-os Astor szájfény, 5500 Ft-os parfüm, és egy 15.0000 Ft-os gyűrűt lopott el tőlem aminek nem is az ára hanem az eszmei értéke volt felbecsülhetetlen, mivel a 8.-os ballagásomra kaptam (később az ujján látták)! És ami a legszebb ő is a saját házamba lopott meg mig nálam vendégeskedett!

Ja és belenyult a tárcámba mig kimentem neki süteményért a konyhába, kivett 2000 Ft-ot!

Azután betelt a pohár összvesztem vele, és azóta kivan tiltva a lakásunkból!

Szar ha lopnak tőled, onnan mintha semmibe se vennének téged! Az ő érdekeit teszi előre, hogy neki jó legyen, ha kell olyan áron is hogy téged megkárosit!

Szerintem súlyos bűn a lopás, ne szolj hozzá egy jó ideig és majd rájön!

2010. máj. 23. 15:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem 15.0000 Ft-os hanem 15.000
2010. máj. 23. 15:32
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

előző elötti vagyok..hajajj...mikor enkem eltünt 20.000 forintom, a csávó elkéretőzött wc-re és lenyelte...majd otthon ki akarta hányni de nem jött össze neki...

a sumák nőknél rosszabb nincs!

keress nagyszájú csajt, az megmondja a frankót, nem a hátad mögött kever.

Nekem egy "haverom" a csajom akarta lenyulni, na addig beszéltem vele, aztán már akkor sem irtam vissza neki amikor már az öcsémnek kért bocsánatot, meg nyalt hogy meghalt az apja, nincs lelkitársa mondom neked

annyit nem válaszoltam neki hogy mukk ! tolvaj nem kell meg ilyen hátulról mellbe sz*r emberek!

de ha te ebből még kérdést csinálsz...akkor jól állhatsz IQ val..lehet hogy nem az első volt, sőt, lehet hogy már másod is lenyulta

2010. máj. 23. 16:49
 18/20 anonim ***** válasza:
24/F
2010. máj. 23. 16:49
 19/20 A kérdező kommentje:

16:49

nemtudom miért hozod fel az iq-mat...hogy jön ez a kérdéshez...

tudod ,ha ez a barátság csak haverság lenne,vagy csak néhányszori bandázásból állna akkor nem tettem vna fel ezt a kérdést..Akkor egyértelmű lenne mit kellene tennem...de egy több éves barátságnál fogalmam sincs tudod...?!

egyszer sem fordult vele elő ilyen...soha nem csórt tőlem el semmit...ebben szinte biztos vagyok,nem az a fajta...(volt) nem tudom mi fordult meg a fejében..

2010. máj. 23. 17:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben viszont beszéld meg vele,hogy mi késztette rá,mi hiába adjuk a tanácsainkat,mindenkinek mások a tapasztalatai,a valóságot úgyis csak a barátnőd tudja,hogy mit és miért tett!!Lehet,hogy évek óta irigy rád,mert neked több van,neki kevesebb,sajnos vannak ilyenek,te azt hiszed,a legjobb barátod,közben gyűlöl téged azért,amilyen te vagy,és amilyen ő sohasem lehet!Na,de a részemről ez újabb találgatás,még egyszer azt tanácsolom,vele próbáld ezt megbeszélni,akkor leszel igazán biztos abban,mit is kell ezután tenned!
2010. máj. 24. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!