Mit tett meg a párod érted, ami neked nagyon sokat jelentett?
A nehéz helyzetben engem választott a családja ellenében. Pár hónapja voltunk együtt, amikor december elején bejelentettük, hogy összeköltözünk. A szüleu nem örültek, sőt, szemtől szemben kérdőre vontak, hogy ki akarom-e használni a fiukat. Kijelentettem, hogy nem és rá sem gyújtom a lakást, ha alszik, megígérem. Ezen túlléptünk, hazamentünk, bemutattam anyunak a páromat. Anya azonnal meghívta hozzánk karácsonyozni, ottalvással, mindennel. Közben az ő anyukája szólt neki, hogy akkor várja őt szeretettel szenteste, ahogy mindig. Párom rákérdezett, hogy őt vagy kettőnket. Természetesen csak őt- volt a válasz.
Itt megköszönte és lemondta, a karácsonyt pedig velem és a családommal töltötte. Nem kértem, mégis így döntött. Egy hétig voltunk ott, síelni meg rokonlátogatóba mentünk. Tavaszig elhúzódott a nem-szólok-hozzád, aztán enyhültek és lassan elfogadtak. Azóta összeházasodtunk, van egy kislányunk, akit imádnak. Most már velem is fényévekkel jobb a viszony.
Máig büszke és hálás vagyok, amiért akkor kiállt mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!