Ha a párom naplózott beszélgetései között egy ilyen beszélgetést találtam, aggódnom kéne?
A párom kölcsönadta a laptopját a hétvégére, hogy tudjak tanulni, mert az enyém elromlott. Szégyen nem szégyen de kíváncsi voltam vajon beszélget-e más lányokkal és ha igen, mit.(msn) Tulajdonképpen nem vártam, hogy találok valamit, mert megbízom benne, teljes nyugalommal olvasgattam. Egészen addig, míg találtam egy lánnyal egy levelezést, aminek a legnagyobb része arról szólt, ahogyan a párom dicséri a lány kinézetét, továbbá kedélyesen elcseverésztek olyan dolgokról is, amiről velem sosem beszélgetett mondván a téma idegesíti. Nő lévén tudom mi az a pont, ahol már egy szimpla beszélgetés flörtbe csap át, és azt is tudom, mivel ismerem(vagy mégsem?) a párom, hogy mik azok a beszólásai, megnyilvánulásai, amivel le akarja venni a lábáról az embert.
Szörnyen rosszul esett, hogy a hátam mögött más lányokkal flörtöl és másokat dicsér. Most azon gondolkodom mi az, amiről még nem tudok. Alapjaiban rengette meg ez a bizalmam felé.
Nem tudom mit tegyek, azon kívül, hogy persze elmesélem neki, hogy mit találtam. Igazából az sem érdekel, hogy mit fog szólni amiatt, hogy belenéztem a beszélgetéseibe, hiszen elvileg egy pár vagyunk (voltunk?) már jó ideje, így az őszinteség a minimum, és nem kéne, hogy titkunk legyen egymás előtt.
Nagyon rossz ez így, nem akarom elveszíteni, de nem így ismertem meg:(
Ti mit tennétek?
24L
oh és még annyit hozzá hogy családon belül mi is tudjuk egymás jelszavait, de ennek az a feltétele hogy azt is tudjuk hogy senki nem él visza egyszer..ha nekem mondjuk anyum egyszer is spam okat küldene az emailemről, csak mert tudja a jelszavam, legközelebb már a gépemre se mehetne fel...
a másik rész hogy msnen keresztül nem lehet testi kapcsolatot létesíteni, tehát szó sincs megcsalásról...az olyan máshol történik és máshogy derül ki..
azonkívül ez az eset leginkább olyan és bocs ez most durva példa lesz..de jogos
mintha te kapnál egy levelet a rendőrségtől h a bátjád kisbaltával legyilkolt valakit, és azzal gyanúsítanak h segítettél...és ezt a leveled a párod olvasná el először és szakítana veled, mert gyilkos vagy...
pedig ha te olvastad volna biztos később megbeszéled vele hogy épp most vádoltak meg alaptalanul...
ugye érted mire célzok ?
És most hogy végigolvastam a kommenteket:
Lehet hogy pusztán a megérzés miatt rossz szakítani: DE ha nem bízol meg benne bizonyíték nélkül, már nem szereted annyira, és ha kutatsz utána nem tiszteled, és lehet hogy nem akarod tönkretenni a kapcsolatod ok nélkül, de amit nem veszel észre hogy épp a kémkedéssel teszed tönkre. Tudod ha egy pasi olvasta volna el a barátnője levelezését, és a csaj írt volna hogy a pasim nyomoz, valószínűleg azt írták volna tanácsnak: hagyd el mert az ilyen féltékeny birtoklási mániás pasik fogják feltörölni a fejeddel a padlót féltékenységükben…szerinted ez visszafele nem igaz? Azonkívül hogy nem vagy olyan erős..de ha így folytatod egy zsémbes hárpia leszel.
És ne mondd hogy másképp nem lehet megtudni az ilyesmit..ha mélyen a szemébe nézel és rákérdezel, és a szemedbe mondja a választ arról tudnod kell hogy hazugság-e..ha meg nem tudod nem is ismered annyira..akkor meg miért beszélsz itt kapcsolatról?
Én nem tudom...Teljesen össze vagyok zavarodva. Ugyanis nekem a női megérzésem azt súgja, valami nincs rendben, mégsem találok semmit. Nincs semmi a telefonjában. Egyáltalán nem hívogatja őt semmilyen lány. Egyszer megtudtam egy jelszavát, amivel a myvip-jébe is sikerült belépnem, és nagyon szégyelltem magam, mert nem volt ott semmi titkolnivaló. Az emailje állandóan nyitva van, de persze csak ha ott ül előtte, mint aki fontos üzeneteket vár. De rájöttem, hogy ez nála csak megszokás. Kétszer sikerült belenéznem, mikor véletlen úgy felejtette, de nem volt benne semmi, pedig vissza is olvastam.
De bennem csak szól a bip-bip, mert az élete bizonyos területeire nem enged be (pl. munkahelyéről senkit nem ismerek, és rengeteg lány van ott és ettől alapból ki vagyok). De nem is tudna megcsalni, percre pontosan beszámol mindig, hogy hol van. Ha késik, mert megy valahova, mindig szól és sokszor hívom közben és akkor is gond nélkül fölveszi.
Amúgy nekem is van a levelezésemben olyan, amit ha megtalálna, kérdőre vonhatna. Pedig az pont az ő viselkedésének a következménye volt, hogy flörtbe keveredtem egy sráccal. És nem is lett semmi belőle, mert lezártam. Annyit nem érdemel az egész flört, hogy szót vesztegessek rá, de amikor zajlott, bizony nem volt az olyan ártatlan dolog.
Jó lenne bízni. Egyszer a páromat megkérdeztem, féltékeny lenne-e, ha egy nagyon helyes srác hozna haza autóval. Azt mondta nem, mert ő megbízik bennem. Később, a kísértés idején, sokszor visszhangzott ez a mondata a fülemben. Megbízik bennem, és én nem okozhatok csalódást. (Hozzáteszem, hogy élesben sokkal kisebb dolog miatt is féltékeny lett. De nem mondta, csak észrevettem rajta, hogy szenved.)
Az, aki írta, hogy 2 hétre szétmentek a barátjával és az illető azalatt társkeresőzött, én még ezt is megértem. Ugyanis én is társkeresőztem már elkeseredésből. És közben a páromat szerettem. De elegem volt a fura dolgaiból...Úgy éreztem, nem szeret. De tény, hogy sose hazudtam volna neki, ha rájön. Megmondtam volna, hogy miért csináltam és azt is, hogy 3 napig voltam fenn társkeresőn, de azon is olyan szöveggel, hogy moziba akarok menni, mert hanyagol a párom. Szóval ha már valaki hazudozik, az gáz...
Amúgy nincsenek illúzióim, biztos vagyok benne, hogy a párom flörtöl más lányokkal a munkahelyén. Ahol sok fiatal van, ez van...Már csak azért is fog, hogy ne lógjon ki a többi pasi közül.
Ha olyan pasit akarsz, aki nem flörtöl, akkor szerintem mindig csalódni fogsz.
Tudom kívülálló vagyok,de ahogy leírtad a párod viselkedését és a tiédet,szerintem ez nem női megérzés,amit érzel,simán lelkiismeretfurdalás,a flört miatt és a társkereső miatt és lehet,hogy megkönnyebbülnél,ha a barátodnál is találnál valamit,ami arra utal,hogy ő is csinált ilyet és nem te vagy a rossz.Próbálod magadnak bebeszélni,hogy biztos ő is flörtöl a munkahelyén mivel vannak ott lányok,de egy konkrét ilyen esetről sem tudsz és soha egy pillanatig nem éreztette,hogy bárki másra is ránézett volna.
Ez így néz ki külső szemmel és lehet,ha valahogy könnyítenél a lekeden,akkor ez a "megérzés" is elmúlna,hogy a paráod is vétkes,nem csak te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!