Ha a párom naplózott beszélgetései között egy ilyen beszélgetést találtam, aggódnom kéne?
A párom kölcsönadta a laptopját a hétvégére, hogy tudjak tanulni, mert az enyém elromlott. Szégyen nem szégyen de kíváncsi voltam vajon beszélget-e más lányokkal és ha igen, mit.(msn) Tulajdonképpen nem vártam, hogy találok valamit, mert megbízom benne, teljes nyugalommal olvasgattam. Egészen addig, míg találtam egy lánnyal egy levelezést, aminek a legnagyobb része arról szólt, ahogyan a párom dicséri a lány kinézetét, továbbá kedélyesen elcseverésztek olyan dolgokról is, amiről velem sosem beszélgetett mondván a téma idegesíti. Nő lévén tudom mi az a pont, ahol már egy szimpla beszélgetés flörtbe csap át, és azt is tudom, mivel ismerem(vagy mégsem?) a párom, hogy mik azok a beszólásai, megnyilvánulásai, amivel le akarja venni a lábáról az embert.
Szörnyen rosszul esett, hogy a hátam mögött más lányokkal flörtöl és másokat dicsér. Most azon gondolkodom mi az, amiről még nem tudok. Alapjaiban rengette meg ez a bizalmam felé.
Nem tudom mit tegyek, azon kívül, hogy persze elmesélem neki, hogy mit találtam. Igazából az sem érdekel, hogy mit fog szólni amiatt, hogy belenéztem a beszélgetéseibe, hiszen elvileg egy pár vagyunk (voltunk?) már jó ideje, így az őszinteség a minimum, és nem kéne, hogy titkunk legyen egymás előtt.
Nagyon rossz ez így, nem akarom elveszíteni, de nem így ismertem meg:(
Ti mit tennétek?
24L
Szerintem igenis beleférnek egy párkapcsolatba a titkok, van ami úgysem derülne ki soha, ha meg magadtól elmondod, mosolyszünet, botrány, szakítás.
Igen, jól mondod, szégyen, hogy beleolvastál a beszélgetéseibe. Egy kapcsolatban is vannak magánjellegű dolgai egy embernek. Azokat sem értem akik "ellenőrzik" a párjuk telefonját stb. Akkor már semmi egyéni szabadságod sincs. Szóval ha elémállítanál azzal h elolvastad a naplófájljaimat, én jobban kiakadnék, mint te azon h én mással beszélgettem...
köszönöm 23:22->akkor azt hiszem ezzel kellene kezdenem. Ha kiderül, hogy valami valóban nem jó, akkor legalább tudni fogom az okát, ami miatt másfelé nézelődött. Bár ettől még nem leszek boldog, mert akkor sem ez a megoldás.
De ha azt mondja, hogy minden oké, akkor rá fogok kérdezni a beszélgetésre.
23:17 vok
egyből nekem esett. de később durvább helyzet is volt.
kb. 2 hónap múlva kibékültünk, összejöttunk és az én gépemen az előzmények között megtaláltam a chat.hu-t, amit sose használok. beregeztem, hát mondanom sem kell, hogy egy idő után összeakadtam vele (persze nem tudta, hogy én vok), ahol sajnáltatta magát, hogy 1 éve nincs senkije, és milyen szemét módon elbánt vele a lány... párszol beszélgettünk, én lementettem mindent, és az orra elé dugtam... hát inkább nem mondanám el, mit kaptam érte, és milyen szemét k.rva voltam stb.
mára már rájöttem, hogy egy rohdék volt. a te pasid nem ismerem, lehet nem akart ő semmit, csak szórakozott a csajjal, hülyítette mikor épp volt pár unalmas perce, de lehet nem... minden esetre gondold át mit lépsz
Brigi
Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de biztos,hogy a párod beszélgetett azzal a lánnyal és nem más valaki?
Azt írod,hogy olyan témáról beszéltek,amiről a párod utál és olyan stílusban írt neki,ahogy amúgy nem szokott.Nem lehet,hogy kölcsönadta valakinek a gépet és ő beszélt azzal a csajjal?
Van megszólítás a beszélgetés közben?Vagyis elhangzik a barátod neve?
jajj igen, 23:17 bocsi.. így majdnem holnap nem vagyok annyira képben :)
Brigi, azaz 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!