Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy értessem meg a szüleimmel...

Hogy értessem meg a szüleimmel, hogy nem szeretném, ha mégegy félévet kifizessenek az egyetemen?

Figyelt kérdés

Ez volt a második évem, még ugyanennyi van. Minden érettségim ötös lett, két nyelvvizsgám volt, de nem jött össze a 460 pont. Életem leghülyébb döntése volt, hogy hagytam, hogy kifizessék nekem. Már tavaly elhatároztam, hogy nem hagyom hogy odaadják, de anyám bőgött, hogy nem vagyunk kuldusok, nem jöhetek haza, ha diákhitelt veszek fel, lement a sértődöttség. Az elmúlt egy évem rettenetes volt, de a legutolsó félév szörnyű volt. Azért mert minden egyes nap a fejemhez vágják, hogy "füzetűsön" vagyok, a tesóm meg nem, mert minimális ponttal felvesznek mindenkit gépésznek. Ezért ordibálnak velem, többször megvertek, egy porszemnyit nem érek a szemükben. Lelkileg teljesen kikészítettek, csak magamat emésztem állandóan. Ráadásul a vizsgákról ne is beszéljünk, olyat kapok, ha nem sikerül. Így meg tsnulni sem tudok.

Múltkor 40 fokos lázzal vertek meg, mert ők nem azért "füzetnek", hogy lógjak.

Ha meg felhozom, hogy majd megoldom a tandíjat, akkor vita van, azt mondta összever, mert az ő nyakára fog járni a bank. Ja és féléve azt hajtogatják, hogy hagyjam ott a sulit...

Tönkretették a nyaranat is, most is ez megy.

Szerintetek még elintézhetem, hogy átvegyenek másik suliba, mert úgyérzem, már az egészségem is rámegy erre, nem csak kikészülök.

2017. júl. 23. 23:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
15%

Magad ura vagy Mi a fontosabb anyadek terrorja vagy sajat eleted.

Dontesz csomagolsz elmesz munkasszallora es dolgozni esetleg alberletbe. Es ha egyszer anyagilag megengedhetetd akkor elmesz ujra egyetemre estin vagy levelezon.

M<asik optio tursz meg 2 evet stresszzben

2017. júl. 24. 09:47
 12/15 anonim ***** válasza:
9%
Hetente megkérdezed. Meg is érdemled.
2017. júl. 24. 10:33
 13/15 anonim ***** válasza:
40%
Ez kamu! Cirka 20 évesen 40 kiló vagy és vernek a szüleid, közben meg dalolva pénzelik a tanulmányaidat. Hát persze!
2017. okt. 20. 11:06
 14/15 A kérdező kommentje:

Kiírta, hogy 40 kiló vagyok? Eguébként 50,de ez lánytól nem olyan kevés, szerintem. Ők meg 150 kilósak...

Igen, kifizették. Utána meg megvertek a szar jegyért...

Ezért kár volt válaszolnod.

2017. okt. 20. 11:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

Szembe tudok szállni a 150 kilós apámmal 40 kilóval? Anyám nem tesz semmit, elköltözni nem tudtam évközben.

Ezt írtad. Jó akkor azóta híztál 10 kilót.

2017. okt. 20. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!