Hány évesen találtátok meg a Nagy Ő-t?
Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 12:40
11/40 anonim válasza:
18 éves koromban, de hagytam elveszni az egészet :(
Azóta egyedül vagyok...
12/40 anonim válasza:
Kedves 18 éves!
Miért hagytad veszni, mi történt?
Én a 2. válaszoló vagyok..
13/40 anonim válasza:
30 évesen és ha a baratnőm nem mondja, észre sem veszem.
14/40 anonim válasza:
Kedves 2. válaszoló!
Egyszerű: Nem jöttem vele össze, nem voltam rá felkészülve lelkileg. Azóta meg csak szenvedek, és nem is akart velem újrakezdeni, mikor megpróbáltam :(
15/40 anonim válasza:
22 évesen és szintén hagytam elveszni....
17/40 anonim válasza:
Nem kell szenvedni nagy Ő nem létezik, max a mesében, hozzánk passzoló, megfelelő ember van akibe beleszeretünk, akár több is. Meg ha nem jött össze akkor mégse ő volt a megfelelő, nem?
18/40 anonim válasza:
Velem ő szakított, de még mindig várom haza:'(
Tudom,hogy nekem ő a tökéletes...szeretem, hiányzik és nem tudok túl lenni rajta. Ez nem az első szakításom, de ennyi idő alatt már össze szoktam szedni magam, most meg még mindig romokban heverek.
20/40 anonim válasza:
A fehér lovas herceg nem létezik, vagy ha mégis, tuti b_zi.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!