Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyum ezt hogyan csinálja,...

Anyum ezt hogyan csinálja, hogy sosem marad pénzünk? (többi lent)

Figyelt kérdés
Havi 170e forintból kb 70 ezer ft megy el a számlákra (hitelünk nincs) és ebbe beleszámoltam mindent. Nem veszünk semmilyen extra kaját. Turkálóból öltözködünk. Hogyan lehet az, hogy sosem marad pénzünk?? Már teljesen el vagyok keseredve :(
2010. máj. 22. 12:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

rengeteg mindenre elmehet még az a 100. attól is függ, hogy mit esztek és hol laktok. pesten elég drága megvenni a gyümölcsöt, zöldséget, nassokat. én pl. ilyenekre ritkán tudok költeni. nagyon..

illetve van mobilszámlád akkor, amit fel kell tölteni, bérlet stb.

azt tudom, ha normálisan akarnék élni a gyerekeimmel csak kajára, hogy legyen gyümi, zöldség, joghurt, néha rágcsa, esetleg egy pizza vagy hasonló kiruccanás egy hónapban, akkor min.60 elmenne.

szórakozásra is lehetne költeni, mozi...

simán elmehet 100 úgy, hogy utazni kell, kolit fizetni és eszik 3 ember változatosan, és vitamint is vesz magához.

2010. máj. 22. 12:42
 22/25 anonim ***** válasza:
Sajnos százezer forint nagyon kevés...Az ételen kívül rengeteg dolog kell,amit sokan hajlamosak figyelmen kívül hagyni,pedig összességében nagyon sokat visznek el...Ilyenek mint:mosópor,takarítószerek,wc papír,gyógyszerek és így tovább...
2010. máj. 22. 12:42
 23/25 anonim ***** válasza:

Ha a számlák 70 ezer, akkor mellette van még nagyon sokminden, amit fizetni kell.

itt most fel s elehet ezeket sorolni...meg se próbálom, valamit /valamiket úgyis kihagynék.Nehéz mindenre beosztani.

2010. máj. 22. 12:45
 24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!! Középiskolás vagyok, de remélem majd vmi nyári melót tudok szerezni.
2010. máj. 22. 12:54
 25/25 anonim ***** válasza:

Valójában ezt akkor fogod megérteni amikor már te is külön háztartást vezetsz.

Lehet hogy még nem fogyott el a pénze,de hónap közepén vagyunk(fizetéstől fizetésig számolva),és ilyenkor már el kezd spórolni az ember,mert ki tudja mi jön közbe a következő fizetésig.Sokan úgy csinálják,hogy fizukor megveszik az ilyen "plusz" dolgokat,mint pl deo,így hónap közepén pedig már nem költenek csak kajára,pont azért amit írtam.Ha nem tudod megspórolni a saját pénzedből a deód árát,akkor fizu után menj hozzá ilyen kéréssel.

2010. máj. 22. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!