Van itt olyan, aki nagycsaládban nőtt fel? Gyerekként ez tényleg rossz?
Figyelt kérdés
Úgy értem, kevesebb figyelem, idő jut az egyes gyerekekre, osztozni kell a szobán. Kevesebb program a tesók miatt (pl a nagyobbak mehetnének színházba de nincs kire bízni a kicsiket). Plusz az állandó veszekedés a testvérekkel, emiatt ingerült és kimerült szülők.2017. júl. 20. 21:32
11/11 anonim válasza:
Én is nagycsaládban nőttem fel és imádtam. :D
Saját szobám sose volt, igazából gyerekkoromban sose bántam, valahogy az volt a normális, hogy mindenen osztozunk, ezen is. :) (Mostmár külön élek, és kiélvezem a saját kis fészkemet.)
Persze voltak egészséges veszekedések, de semmi komoly.
Felnőttként már egészen más a dolog, már mindenki dolgozik, éljük a saját kis életünket, 2 tesóm messzebb él, 2 közel, mindenki mindenkivel tartja a kapcsolatot, ahogy tudunk találkozunk, szóval én csak jókat tudok mondani. :)
Külső szemmel persze lehet más, mert az aki egyke, saját szobája van, nem kell megosztani a játékait vagy pl. egy tábla csokit, bármi ajándékot senkivel, az el sem tudja képzelni, hogy ez milyen lehet, de szerintem csodálatos dolog. :)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!