Egyesek miért ragadtak meg a régkorban?
Egyszer ha 60 éves leszel ,lehet hogy te is rettenesen maradinak fogsz tűnni.Persze igazad van ,vannak ilyenek és borzasztó idegesítő.Nekem még mindig az a kedvencem amikor anyós elvárja a fia feleségétől ,hogy az MAXIMÁLISAN kiszolgálja a fiát ,mert igenis a nő dolga ez ,a férfi ne takarítson ,meg milyen nő az olyan aki nem főz minden nap ,pedig ugyan annyit robotol mint a férje ,és még a háztartás is 100%-ban az övé, ha gyerek van ugye ,az is a "nő dolga".És akkor ki vannak akadva ,hogy manapság a nők nem akarnak szülni...
Szóval igen ,ezek a múlt században rekedt rokonok elég idegesítőek ,ki kell zárni az életedből amennyire lehet ,meg bólogatni ,hogy "persze mama voltam temlopmban ".Jobbat nem tudsz :)
A tudományban nem kell hinni. Itt már elbsztad. Egy.
Kettő, a tudomány nem hajlandó magyarázatot találni semmire, amit nem értenek. Zelotizmus.
Olyan korban nőttek fel, amikor ezek voltak a normák.
Ha idősebb leszel, te is másként fogsz a kamaszokra nézni. Én a magam huszonöt évével is kiakadok, mikor azt látom, hogy a gyerek beszélni még nem tud, de a táblagépet már nyomkodja, mikor tízévesek szájában látok cigit, tizenegynéhány éves kislányok öltöznek k***ának, és hasonlók. Ennyi idősen én még a haverokkal bandáztam a lakótelepen és bulira, cigire és ivásra hírből sem gondoltunk.
Tíz éve ezek még nem voltak normális dolgok, legalábbis nem ott, ahol felnőttem. Tizenöt éve egy tízéves gyerek legfeljebb néha látott mobiltelefont, sajátra nem is gondolt, ma meg egy tízéves azt nem tudja, hogy kell letenni a vezetékest. Talán a világ túl sokat változott túl rövid idő alatt.
Nyugi, a fiatalok többsége is pont ugyanolyan gyöpösek lesz, mint a mostani idősek többsége. Csak ők másféle hülyeségekhez fognak ragaszkodni, ami most új, de addigra túlhaladott lesz.
Az emberek java ilyen. Kevesek tartják frissen a gondolkodásmódjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!