Utolsó: ha gyereke van valakinek, számítson már rá, hogy nem biztos, hogy kettesben vannak.
2017. júl. 13. 22:35
12/22 anonim válasza:
Szerintem arról nem tud szegény anyuka, hogy ILYEN gyereke van...
2017. júl. 13. 22:54
13/22 anonim válasza:
gáz vagy, utolsó
nem is ismered a kérdezőt de minősíted
2017. júl. 13. 22:57
14/22 anonim válasza:
Egyszerűen csak próbáld elfogadni, mert ez igen is az élet része, na meg beszélj rólad anyukáddal, és máskor tedd nyilvánvalóbbá azt h othon vagy.
2017. júl. 13. 23:19
15/22 anonim válasza:
LOL :D
És ott kucorogtál, direkt megbújva valahol a lakásba és füleltél.
Leleményesnek egyáltalán nem vagy nevezhető xd. Miért nem kaptad magadra a cipődet, és kiabáltad el magadat az előszobában, SZIASZTOK MEGJÖTTEM ! HALLÓ VAN ITTHON VALAKI !
2017. júl. 14. 00:48
16/22 anonim válasza:
És amikor végeztek akkor mivel magyaráztad, hogy ott vagy, otthon voltál ?
2017. júl. 14. 00:50
17/22 anonim válasza:
#13 "nem is ismered a kérdezőt de minősíted" - dehogynem ismerem, ő az, akit a szex felzaklat, ahelyett, hogy felizgatna. (felteszem, nem 5-6 éves, hogy ne értse a zajok eredetét:))
2017. júl. 14. 14:04
18/22 anonim válasza:
Szállj be te is
2017. júl. 14. 20:04
19/22 anonim válasza:
Igen, és? Most éljenek aszkétaként, csak mert meghallhatod öket? Mellesleg, nem.is tudták hogy otthon vagy, hadd ne járkáljanak már kssban a saját házukban.
Igy jártál, miért nem tették be zenét amugy?
2017. júl. 16. 07:33
20/22 anonim válasza:
Js ifrn és én is hallottsm apámékat szeretkezni, de undor meg idiotaságok helyett örültem!, hogy ilyesmit csinálnak 50+ évesen is, mert azt jelenti számomra, hogy szeretik egymást.
Nöj fel, nemsoká téged is psrtiba vág egy srác, akkor is szarul.fogod msgad érezni? ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!