Milyen ez a két keresztnév kislánynak a Lolina Blanka?
bocsánat nem az utolsó, a 14:38-as voltam (és 14:42)
csak közbe más is írt
Nem bántásból kérdezem, nekem aztán tök mind1, hogy mi lesz a gyerek neve, de annyi viszont érdekelne, hogy: Miért nem lehet Magyarországon egy magyar gyereknek MAGYAR NEVET adni?
Annyi ilyen kérdés volt már és mindig felvetődött bennem ez a kérdés. Annyi ilyen flancos, puccos, amerikai, olasz hangzású névről kérdezik itt egyesek, hogy jó-e ez a név a gyereknek. Ebből adódóan egy másik kérdés is felvetődik bennem, hogy: Miért kell megkérdezni ezen az oldalon, hogy hangzik ez a név? A mai fiatal párok nem képesek közösen eldönteni mi legyen a gyerekük neve? Meg kell kérdezni egy közösségi oldalon egy csomó "vad idegent" hozzá. Fiatal párok: Ő A TI GYEREKETEK TI DÖNTSÉTEK EL mi lesz a neve és ne befolyásolja más véleménye ezt a döntést!!!
Viszonthallásra! 22/F
Köszönöm a válaszokat.
Az utolsó három hozzászólónak írom az alábbi pár sort.
Alapvetően magyar érzelmű vagyok, de nem vagyok híve annak, hogy egy óvodában kiáltok, hogy Bogi és minden második gyerek odajön. Ez a magyar nevet adni a gyereknek, csakazértis már kezd egy kicsit vicc lenni. Mi sokat járunk külföldre és a vállalkozásunkat is szeretnék még jobban nemzetközibbé tenni, tehát ez nálunk nem szempont egy gyereknév választásnál. (A Blanka inkább latin eredetű név, a Lolina pedig egy saját gondolat, ami egy kicsit hajaz a spanyolra). Ez "az idősebb korában milyen lesz egy ilyen név", ez igazából csak fiatalabbaknak lehet furcsa, felnőt ember nem tesz fel egy ilyen kérdést. A lolita a pedofiloknál egy fontos kifejezés, nem igazán kommentálnám. Gondolom egy pedofil egy áruház pelenka osztályán is tud valami ocsmányságra asszociálni.
én jöttem azzal, hogy felnőtt korában milyen lesz egy ilyen név...
sajnos nem vagyok már fiatal, szerintem idősebb vagyok nálad, úgyhogy kérlek, ne ítélj egyetlenegy mondatomból.
maradok a véleményemnél. nekem minimum furcsa lenne egy felnőtt nőt megismerni, akinek ilyen neve van..
de mondom, kiskorban aranyos, csak ugyebár gondolni kell a jövőjére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!