Milyen ez a két keresztnév kislánynak a Lolina Blanka?
Figyelt kérdés
Ez lenne a két keresztneve egyszerre. Tehát az lenne a neve, hogy ...... Lolina Blanka. A vezetéknevet nem írom ki, de dallamos egybe kimondva. A beceneve Lola lenne.2010. máj. 21. 14:18
1/18 anonim válasza:
Nem hangzik rosszul:)
de akkor már miért nem ... Lola Blanka?:D
2/18 anonim válasza:
a Lolina nem anyakönyvezhető.
max. külön engedélyt kérhettek, de az nem két nap és nagyon ritkán adják meg.
itt vannak az engedélyezett, tehát anyakonyvezhető nevek:
3/18 anonim válasza:
nagyon frappánsan hangzik szerintem.
tetszik:)!
4/18 anonim válasza:
lol :D
Lolina névről még nem hallottam de nagyon tetszetős
5/18 anonim válasza:
szerintem fordítsd meg a kettőt, mert nem hiszem, hogy idősebb korára örülne neki, hogyha lolina lenne a neve... legyen blanka lolina, és még akkor is lehet lolának szólítani, ha ő azt szeretné... persze a te döntésed, de én nem adnám első névnek azt, hogy lolina.
6/18 anonim válasza:
A Blanka nagyon szép.
A Lolina nem anyakönyvezhető, amint már előttem is írták.
7/18 anonim válasza:
Szerintem is nagyon szép név és egyedi is.
Ma már minden megoldható, egyesek olyan idióta nevekre kapnak engedélyt, a Lolina biztosan engedélyezhetö.
8/18 anonim válasza:
Neked tetszik, ha két neve van valakinek kérdező? Én nem szeretem, szerintem felesleges. A Lolina tényleg szép nagyon, elég csak az. Kérjétek meg rá az engedélyt :)
9/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik!
Mellesleg nem kotelezo az engedely, az unokhugomat is anyakonyveztek kulon engedely nelkul! (Caleigh)
10/18 anonim válasza:
utolsó vagyok
csak egy példa: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!