Ti mennyi időre mentek idén nyaralni?
Figyelt kérdés
2017. júl. 9. 18:19
21/41 anonim válasza:
Nyaralás? Jó vicc.
Örülök, ha 1 szabad hétvégém lesz és akkor még a lakásból se fogok kimozdulni. Ha esetleg mégis kimozdulok, akkor teszek egy nagy sétát az erdőben, esetleg grill vagy bográcsolás haverokkal.
22/41 anonim válasza:
Sehova, nincs szabim. Gondolkoztam azon is, hogy felmondok, és pár hónapot utazgatok.
23/41 anonim válasza:
2 hetet eltöltöttem már a balcsin. olaszországba megyek még majd egy hétre augusztus elején. és ha minden igaz augusztus végén 3-4 napra megyünk a kollégákkal a magas-tátrába :)
24/41 anonim válasza:
1 hét, én dolgozni és bulizni jobban szeretek, tavaly pl nem is voltam, nélkülem mentek :D
17/F
25/41 anonim válasza:
Idén már semennyire, maximum hosszú hétvégéink lesznek, mert nincsen több szabadság. Június elején néhány napot töltöttünk Magyarországon belül egy klassz, csendes és szép vidéken :)
Jövőre viszont újra Balcsi, ahogy eddig és szeretnénk összespórolni egy északi (Skandinávia) körútra pár éven belül. :)
26/41 anonim válasza:
Sosem jártunk nyaralni, nem is látom sok értelmét.
28/41 anonim válasza:
9 napra és egy-két hétvége még.
29/41 anonim válasza:
2 hét Bulgária. De már 2012 óta nem voltunk nyaralni, szóval nagyon várjuk. :)
30/41 anonim válasza:
le sem merem irni, mert ugy lepontoztok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!