Ti mennyi időre mentek idén nyaralni?
Sajnos sehova.
Én még nem is voltam soha nyaralni, nekünk nem telik rá, mert minden pénz a megélhetésre kell.
Egyszer nagyon szeretnék Budapestre a fővárosba eljutni és átmenni valamelyik Duna-hídon.
Kétszer megyünk általában, de nem hetekre.
egyszer 4 napra, másodszor 5 napra.
Szálláson általában spórólunk, nem kell nekünk 5*os wellness. Amit kapunk a pénzünkért, az elég nekünk.
Persze volt már olyan, hogy láttunk egy szállásajánlatot, tök olcsó volt. Lecsaptunk rá, de valami baromi silány volt. Vendégház, a Mátrában. Négyünknek, (apa+anya+13+15 éves, különböző nemű gyerek) egy szobában kellett aludni.
Egy szék volt a szobában, kaptunk hozzá 3 kanalat, egy kést, meg két villát. Öcsémmel egy másfél személyes ágyon aludtunk, elég kényelmetlen volt.
Több ház is volt még, egybenyitható szobákkal (minden áthallatszott a fürdőn keresztül a másik szobákból), amikről persze a drága vendéglátó asszony nem szólt.
Két vénrib.nc bezzeg kibérelt magának kb három szobát egyszerre. :D
Nem érek rá.
Majd ősszel akarunk vmit még nem tudom.
Pár nap az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!