Egyetértetek ezzel? Sokan azért nem akarnak házasságot, gyereket mert nem találják meg azt az embert akibe szerelmesek lehetnének és viszont. Ezért bújnak a "nem akarok gyereket, párt" szöveg mögé.
Nem akarok házasságot és gyereket,mert:
Egyedül szeretek élni és nem akarok összeköltözni senkivel.Megvan a magam életritmusa amit nem adok fel,nem osztok meg senkivel,nem viselem más dolgait és nem kötök kompromisszumot.Nem vagyok remete és vannak párkapcsolataim,de ezt el kell fogadniuk velem kapcsolatban.Aki nem,az mehet.
A pénzemet szeretem magam beosztani,nem akarok azon agyalni,hogy most milyen dolgot kell venni a gyereknek.Azt veszek ami nekem kell és amit akarok.Nem lesz bűntudatom mert veszek magamnak 10 ruhát,megtehetem.A pénzem a sajátom.
A munkaidőmön kívüli időmet magamra oszthatom be,nem kell lemondanom a hobbijaimról azért,mert valaki rám van utalva.Ha akarom akkor iszom egy sört,vagy elmegyünk a barátokkal kirándulni,vagy a barátnőmmel nézünk filmet/szexelünk,aki utána HAZAMEGY.
Nincs meg a lehetősége sem a beteg/alulteljesítő/agresszív gyereknek akiért állandóan felelősséget kell vállalnom erkölcsileg,büntetőjogilag és anyagilag.Vállalja ezt akinek ez kell.
Nem kell a passzív-agresszív,más életét irányító,rendezkedő pár és anyós-após sem.Mindenki rendezkedhet:a saját otthonában.Az én otthonomban én vagyok a tulajdonos.
Nagyjából ennyi jut eszembe és persze a csodás válási statisztikák,amik engem igazolnak.Kell ez a fenének.
Vannak, akik ezért, biztosan, de vannak sokan, akik nem.
Én boldog házasságban élek, mégsem akarok gyereket. Minden tiszteletem a szülők felé, minden jót kívánok nekik, egész egyszerűen ez nem az én utam.
Én megtaláltam azt, akibe fülig szerelmes voltam. És épp azért hagytam el, mert ő házasságot akart meg gyereket, én meg nem. Ha ő sem akart volna, még mindig együtt lennénk, mert ettől függetlenül tökéletesen összeillettünk és ő is annyira szeretett engem, mint én őt, ha nem jobban.
Szóval nem, nem értek egyet a felvetéseddel.
31/N
Amúgy meg pont nem a szerelemre kellene gyereket vállalni!
Ennek issza meg levét rengeteg gyerek.
Ne azzal vállalj gyereket,akibe szerelmes lettél,mert az az érzés hamar elmúlik!
Ismerd meg a másikat,de talán előbb önmagadat,hogy te hogyan képezeled el az életedet,és a másik mennyire illik hozzád.
A szerelem a tiniknek való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!