Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetértetek ezzel? Sokan...

Egyetértetek ezzel? Sokan azért nem akarnak házasságot, gyereket mert nem találják meg azt az embert akibe szerelmesek lehetnének és viszont. Ezért bújnak a "nem akarok gyereket, párt" szöveg mögé.

Figyelt kérdés
Nem szeretnék ezzel megbántani senkit, csak feltűnő, hogy milyen sok kérdésnél olvasható, hogy egyedül szeretnének lenni.
2017. júl. 7. 14:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
73%

Nem akarok házasságot és gyereket,mert:

Egyedül szeretek élni és nem akarok összeköltözni senkivel.Megvan a magam életritmusa amit nem adok fel,nem osztok meg senkivel,nem viselem más dolgait és nem kötök kompromisszumot.Nem vagyok remete és vannak párkapcsolataim,de ezt el kell fogadniuk velem kapcsolatban.Aki nem,az mehet.

A pénzemet szeretem magam beosztani,nem akarok azon agyalni,hogy most milyen dolgot kell venni a gyereknek.Azt veszek ami nekem kell és amit akarok.Nem lesz bűntudatom mert veszek magamnak 10 ruhát,megtehetem.A pénzem a sajátom.

A munkaidőmön kívüli időmet magamra oszthatom be,nem kell lemondanom a hobbijaimról azért,mert valaki rám van utalva.Ha akarom akkor iszom egy sört,vagy elmegyünk a barátokkal kirándulni,vagy a barátnőmmel nézünk filmet/szexelünk,aki utána HAZAMEGY.

Nincs meg a lehetősége sem a beteg/alulteljesítő/agresszív gyereknek akiért állandóan felelősséget kell vállalnom erkölcsileg,büntetőjogilag és anyagilag.Vállalja ezt akinek ez kell.

Nem kell a passzív-agresszív,más életét irányító,rendezkedő pár és anyós-após sem.Mindenki rendezkedhet:a saját otthonában.Az én otthonomban én vagyok a tulajdonos.

Nagyjából ennyi jut eszembe és persze a csodás válási statisztikák,amik engem igazolnak.Kell ez a fenének.

2017. júl. 7. 14:56
 12/29 anonim ***** válasza:
98%

Vannak, akik ezért, biztosan, de vannak sokan, akik nem.

Én boldog házasságban élek, mégsem akarok gyereket. Minden tiszteletem a szülők felé, minden jót kívánok nekik, egész egyszerűen ez nem az én utam.

2017. júl. 7. 14:58
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem. Sokan már csak önzőségből se akarnak gyereket. Házasságot meg már lassan csak a melegek akarnak kötni...
2017. júl. 7. 15:00
 14/29 anonim ***** válasza:
97%
Egyetértek ,ha nem akar gyereket vagy párt valaki ,tök mindegy nekem mi az oka,semmi közöm , azt csinál amit akar míg nem bánt vele senkit , ennyi.
2017. júl. 7. 15:05
 15/29 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem senkinek sem kéne magyarázkodnia, miért nem akar gyereket. Nem és kész, magánügy, nem kell mindenkinek szaporodnia.
2017. júl. 7. 15:06
 16/29 anonim ***** válasza:
93%
Szerelmes vagyok,van több éve egy jól működő kapcsolatom. Viszont SE gyereket nem akarok,sem férjhez menni nem fogok.Szóval,bocs nem értek egyet veled. Mindenkinek saját döntése mit akar és mit nem.
2017. júl. 7. 15:33
 17/29 anonim ***** válasza:
79%

Én megtaláltam azt, akibe fülig szerelmes voltam. És épp azért hagytam el, mert ő házasságot akart meg gyereket, én meg nem. Ha ő sem akart volna, még mindig együtt lennénk, mert ettől függetlenül tökéletesen összeillettünk és ő is annyira szeretett engem, mint én őt, ha nem jobban.

Szóval nem, nem értek egyet a felvetéseddel.

31/N

2017. júl. 7. 16:44
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Én soha de soha nem akartam házasságot. AZ hülyeség, hogy minden kislány arról álmodik. Pedig jó példa volt előttem a szüleim révén, de a lagzitól, fehér ruhától kicsi korom óta viszolyogtam. Fiatalon gyereket sem akartam, aztán becsúszott és megváltozott. Aztán meghalt sajnos a kisfiam, azóta meg azért nem akarok. A barátnőmék most házasodnak, de egyikük sem akar gyermeket. Nagyon nem. Nem anyagi okokból, nem karrier szempontból, az már jól alakul mindkettőnél, csak szimplán nem. Ritka jól meg vannak, nagyon szeretik egymást. Én inkább azokat nem értem, hogy annyi a cél, suli befejez és egyből gyerek. Még nem is éltek, semmi alap és úgy belevágnak. Simán lehet teljes élet gyerek nélkül, de még pár nélkül is. A párt úgy értem, hogy nyilván szükség van szexre, intimitásra,de ahhoz sem kell egy fedél alatt valaki állandóan.
2017. júl. 7. 16:56
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te még nem találkoztál introvertált emberrel...
2017. júl. 7. 18:21
 20/29 anonim ***** válasza:
83%

Amúgy meg pont nem a szerelemre kellene gyereket vállalni!

Ennek issza meg levét rengeteg gyerek.

Ne azzal vállalj gyereket,akibe szerelmes lettél,mert az az érzés hamar elmúlik!

Ismerd meg a másikat,de talán előbb önmagadat,hogy te hogyan képezeled el az életedet,és a másik mennyire illik hozzád.

A szerelem a tiniknek való.

2017. júl. 7. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!