Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell végigpuszilni az...

Miért kell végigpuszilni az egész családot mikor találkozunk?

Figyelt kérdés

rokonok mikor jönnek hozzánk akkor ez a divat nálunk. puszi jobbról balról mindenkinek. Én nagyon gyűlölöm, főleg mikor a férfiakat is kell, de még én vagyok az idióta ha kerülni akarom a dolgot(és még az én anyám p*csája). A szüleim is tudják de nem törődnek vele. Nálatok ez hogy megy?

19/F

2017. júl. 5. 12:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

nálunk is alap a puszilkodás a rokonokkal, mert ugye nem mindennap találkozunk.

kb heti egyszer simán kilehet bírni :D

2017. júl. 5. 13:48
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

Én is nagyon utálom a pusziszkodást. Nálunk nem is volt szokás családon belül a férjem szüleinél viszont annál inkább. Annál nincs is undibb, mikor a nagymamája olyan nyálas puszit nyom az arcomra...

De ha megfigyelitek sokszor a gyereknek is minnél nyálasabb puszit adnak az öregek, azok meg undorodva törölgetik az arcukat és ezen csak nevetnek mennyire cuki, miközben ő nem azért csinálja mert cuki, hanem mert neki se tetszik.

2017. júl. 5. 13:53
 13/16 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk is nagy divat és én is túlzásnak érzem.

Feleségem családjában meg úgy megy, hogy ha valaki fosós-hányós vírusból vagy torokfájós-náthás-köhögéses vírusból gyógyulgat, akkor is puszi-puszi. És ha nem akarnék, azonnal halálos sértődés lenne anyóssal, sógornővel stb.

Eddig még semmit se kaptam el, de a tököm tele van ezzel a sok puszival.

Én azt mondom: párommal, szüleimmel (nagyszüleimmel), gyerekeimmel (majdani unokáimmal) természetes a puszi. Másokkal nem akarnék.

És ha valaki beteg, akkor sértődés nélkül lehessen mellőzni.

2017. júl. 5. 14:16
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
Én nőként sem szeretek rokonpasikkal puszilkodni. Nőkkel sem, de férfiakkal még inkább nem.
2017. júl. 5. 16:42
 15/16 anonim válasza:
100%
Nálunk is divat...A családom eléggé puszi mániás...Puszi üdvözléskor, puszi ajándékozáskor, puszi csak úgy és puszi elköszönéskor....Már megszoktam... De viszont azt rühellem,ha tegyük fel bemutatnak valakinek, sztem elég lenne egy kézfogás ezzel ellentétben ő egyből letámad egy puszival...Na ez fuj, nem kedvelem...Egyébként én akárkivel nem puszilkodom...sőt még a baratoknak sem puszival köszönök, az ölelés sztem barátoknál jobb és bizalmasabb...
2017. júl. 5. 18:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

24/L vagyok és én is utálom, de azt a pár alkalmat inkább kibírom, mert tudom, hogy van olyan, akit megbántana, ha azt mondanám, hogy nem.

Én a szüleimet se puszilgatom. Akkor már inkább az ölelés, vagy bármi egyéb érintés, de nem puszi, attól herótom van. Nem tudom miért, kiskoromban sem szerettem. A barátom más, őt gyakran puszilgatom, de ezt olyan intim dolognak érzem, hogy másokkal nem szívesen, még barátokkal se.

De mivel fiú vagy, férfi családtagoknál mehet a kézfogás (bár nekem is el lehetne ennyivel intézni:DDD)

2017. júl. 5. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!