Miért kell végigpuszilni az egész családot mikor találkozunk?
rokonok mikor jönnek hozzánk akkor ez a divat nálunk. puszi jobbról balról mindenkinek. Én nagyon gyűlölöm, főleg mikor a férfiakat is kell, de még én vagyok az idióta ha kerülni akarom a dolgot(és még az én anyám p*csája). A szüleim is tudják de nem törődnek vele. Nálatok ez hogy megy?
19/F
nálunk is alap a puszilkodás a rokonokkal, mert ugye nem mindennap találkozunk.
kb heti egyszer simán kilehet bírni :D
Én is nagyon utálom a pusziszkodást. Nálunk nem is volt szokás családon belül a férjem szüleinél viszont annál inkább. Annál nincs is undibb, mikor a nagymamája olyan nyálas puszit nyom az arcomra...
De ha megfigyelitek sokszor a gyereknek is minnél nyálasabb puszit adnak az öregek, azok meg undorodva törölgetik az arcukat és ezen csak nevetnek mennyire cuki, miközben ő nem azért csinálja mert cuki, hanem mert neki se tetszik.
Nálunk is nagy divat és én is túlzásnak érzem.
Feleségem családjában meg úgy megy, hogy ha valaki fosós-hányós vírusból vagy torokfájós-náthás-köhögéses vírusból gyógyulgat, akkor is puszi-puszi. És ha nem akarnék, azonnal halálos sértődés lenne anyóssal, sógornővel stb.
Eddig még semmit se kaptam el, de a tököm tele van ezzel a sok puszival.
Én azt mondom: párommal, szüleimmel (nagyszüleimmel), gyerekeimmel (majdani unokáimmal) természetes a puszi. Másokkal nem akarnék.
És ha valaki beteg, akkor sértődés nélkül lehessen mellőzni.
24/L vagyok és én is utálom, de azt a pár alkalmat inkább kibírom, mert tudom, hogy van olyan, akit megbántana, ha azt mondanám, hogy nem.
Én a szüleimet se puszilgatom. Akkor már inkább az ölelés, vagy bármi egyéb érintés, de nem puszi, attól herótom van. Nem tudom miért, kiskoromban sem szerettem. A barátom más, őt gyakran puszilgatom, de ezt olyan intim dolognak érzem, hogy másokkal nem szívesen, még barátokkal se.
De mivel fiú vagy, férfi családtagoknál mehet a kézfogás (bár nekem is el lehetne ennyivel intézni:DDD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!