Ha nem vagyok indiszkrét. Mennyit keres a párotok? Az én férjem 160 netto-t kap, de szerinte ennél ócskább fizetés kevés van. El van keseredve. Pest megyében élünk. Szerintetek is olyan rossz ez?
Párod ugyanolyan mint az enyém ebben a kérdésben. Ő nettó 180-190-200 között kap egy hónapban + egy évben 2 prénium, és 2 éve dolgozik. Informatikus. de NAGYON elégedetlen. Mert ő csak azt látja aki többet keres nála, csak ezzel foglalkozik. Azzal nem, h. egy család megélne ennyiből..
Férfiak..
8.49 vagyok!
Hencegésnek érzem, pedig én 103-at, a férjem 170-et kap ált kézhez havonta. Viszont tudom, hogy élnek és mennyiből a szüleink, ismerőseink. Nagyon sok ismerős család él annyiból, vagy kevesebből, mint amennyi az én fizetésem. A magyar nagytöbbség kb felét keresi annak amit mi és ha azt olvassa, h valaki ócskának talál egy 160-as nettófizetést, bizony megkeseredik a szájíze... megalázó érzés!
Azt hiszem szerényen, tapintatosan kellene az ilyen kijelentésekkel előállni...
én is meglepődtem, hogy válaszolok egy egyszerű kérdésre és lepontoznak. én is budapesti vagyok, ezt nem tettem hozzá. valóban van eltérés a bpi és nem bpi fizetések között. a véleményem marad az, hogy "mihez képest". megélni meg lehet belőle, de ha látja az ember, hogy más ugyanilyen munkakörben 2* ennyit keres, az elégedetlenséget szül.
egyébként: aki sajnálja ezt az összeget mástól, tegyen föl egy kérdést a "gyerekvállalás témakörben", hogy mi az az összeg, amivel úgy gondolják, hogy bátran, minden gond nélkül be mernek vállalni egy gyereket. nettó 160-ra, plussz gyes (30 000) sokan azt fogják írni, hogy nehéz. (de persze nem lehetetlen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!