Ha nem vagyok indiszkrét. Mennyit keres a párotok? Az én férjem 160 netto-t kap, de szerinte ennél ócskább fizetés kevés van. El van keseredve. Pest megyében élünk. Szerintetek is olyan rossz ez?
Most 120,000-t, de fél évvel ezelőtt 160,000 volt. :( Én munkát keresek, 30,000-t kapok.
Mikor a párom cégénél csökkentették a fizetést, mindenki kibukott, de azt mondták, ha nem tetszik lehet menni, van más a helyetekre. 2 fizetésből könnyebb lenne, de munka meg nem sok van erre. Szabolcs megye.
férjem tanár(gimnázium), havi 96-99 000 Ft-ot keres.
ha 160 000 Ft-ot keresne, mi gondtalanul élnénk:))))))
80 netto+túlórapénzek(általában 90-100 a végeredmény,de most 120 lesz pedig csak 1 plusz hétvége... +a lakás(amitől szabadulnánk) 25ért van kiadva emellett 18e melegétkezési,plusz nemsokára már jár az EP is. a cégéből is havi változó összeg jön be(plusz az elsődleges melóhelyen hoznak néha asztalalatti munkákat,ezt azt javítani)
én még diák vagyok,családi pótlék 14ezer valahányszáz+alkalmi munkák,most kezdek bele egy kis kézműves "vállalkozásba".
néha szűken,néha nagyon jól jövünk ki. de általában jut mindenre.
17L+29F
A párom egy huncut fillárt se keres, amíg volt munkája, addig kb 100-at
Én 60-70 körül + ösztöndíj és szoctám, összesen kb 100000.
De nyáron teljes munkaidőben fogok dolgozni, és 160-ért, holott még nincs diplomám, Budapesten.
Nagyon sok függ az állástól és a munkáltatótól.
Például a már említett tűzoltók, mentők, rendőrök, tanárok borzasztó, hogy mennyire nincsenek megfizetve :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!