Hogy terithetnem eszhez a baratnomet? Hazas, ketgyerekes emberrel randizik.
12.06 szerintem azt te csak úgy hiszed, hogy a férjed "megbánta bűneit és jó útra tért". Csak most te vagy a hiszékeny, mit sem sejtő feleség...
Am ismerek igazán gazdag embereket és eszükben sincs megfelezni a pénzüket egy válás miatt, szóval a kérdező barátnője pofára esik, ha szerelmes és komoly kapcsolatot remél. Ha meg nem az, csak a pénzre megy, akkor én elgondolkodnék azon, hogy akarok-e ilyen embert a barátomnak.
12.06 vagyok.
Nem írtam egy szóval sem hogy megbánta a bűneit.Nincs is bűne amit megkéne hogy bánjon, mert a nőt hagyta el, aki nem törődött vele és semmibe nézte, nem pedig a gyerekeit.
Nagyon jó a kapcsolatunk, és meg sem fordul a fejemben, hogy azért mert valamikor valakit megcsalt, engem is megfog.
Körülöttem lévőkből tapasztalom viszont, hogy egy pasi inkább van a rosszal, mint hogy egyedül legyen.
1. vagyok
2. én is meg szoktam mondani az igazat, és nem érdekel ki pontoz le és ki nem. A finomkodásból és sértődősdiből a kérdező nem fogja leszűrni a lényeget. Igen is mindenkinek vannak korlátai(így nekem is). Itt jelen esetben a nő 30 éves, aki már nem 20 éves pipi, és én sem költenék pénzt a szerelmére...
Nem tudsz tenni ellene semmit. A baratnom is "egyutt" van egy nos pasival, de immar 5 eve. Ot is elvakitja valami, de hogy mi? Mai napig is gondolkozom rajta, hisz a pasi nem egy "alompasi".
Ja! Amugy a baratnom mar 35 es a pasi 38eves.
Nem hinném, hogy bármit tehetsz. Akkor legyél mellette, ha csalódott. Mert csalódni fog, azt biztos.
Szeretőkből soha nem lesznek barátnők és feleségek.
A szerető mindig szerető marad.
Miket írtok,nem költenének 30 éves nőre? Inkább 20 évesekre?
Életemben nem kaptam annyi ajánlatot,mint 30 éves koromtól ideáig elmúltam 40. S nem vagyok egy Barbi...
Szegény barátnő férjhez akar menni,ilyenhez nem kellene,ha pénze van sem.
Ellenben sok komoly srác van aki nem venne el csak 1-2 évvel fiatalabbat magánál-a jövőre is gondolva- Szerintem tanácsold neki keressen egyedülálló,vele egykorú társat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!