Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy terithetnem eszhez a...

Hogy terithetnem eszhez a baratnomet? Hazas, ketgyerekes emberrel randizik.

Figyelt kérdés
Nem eleg hogy hazas, 2 kicsi gyerekkel - allitolag mar 2 eve kulon elnek, de meg baratnoje is van. A baratnom most lesz 30 es idaig sem volt szerencses a szerelemben, de elvakitja,h a pasi tele van penzzel. Sose lesz normalis elete mellette, raadasul a szitubol is latszik,h egy felelotlen ember! Segitsetek, mert hiaba mondom neki nem hallgat ram es tudom,h hatalmasat fog csalodni.
2010. máj. 20. 11:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60 éves pénzes ember is ugyanúgy használja a 40-50 éves nőket, mint ebben az esetben, és utána eldobja őket mikor megunja.
2010. máj. 20. 12:14
 12/20 anonim ***** válasza:
sajnos nem tehetsz semmit. Hiába beszélnél neki, úgyis te lennél a rossz, és úgysem hallgatna rád. Csak annyit tehetsz,h ott vagy mellette és majd ha rosszul sül el a dolog, támogatod,vigasztalod. Többet nem tudsz tenni.
2010. máj. 20. 12:17
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

12.06 szerintem azt te csak úgy hiszed, hogy a férjed "megbánta bűneit és jó útra tért". Csak most te vagy a hiszékeny, mit sem sejtő feleség...

Am ismerek igazán gazdag embereket és eszükben sincs megfelezni a pénzüket egy válás miatt, szóval a kérdező barátnője pofára esik, ha szerelmes és komoly kapcsolatot remél. Ha meg nem az, csak a pénzre megy, akkor én elgondolkodnék azon, hogy akarok-e ilyen embert a barátomnak.

2010. máj. 20. 12:32
 14/20 anonim ***** válasza:
53%

12.06 vagyok.

Nem írtam egy szóval sem hogy megbánta a bűneit.Nincs is bűne amit megkéne hogy bánjon, mert a nőt hagyta el, aki nem törődött vele és semmibe nézte, nem pedig a gyerekeit.

Nagyon jó a kapcsolatunk, és meg sem fordul a fejemben, hogy azért mert valamikor valakit megcsalt, engem is megfog.

Körülöttem lévőkből tapasztalom viszont, hogy egy pasi inkább van a rosszal, mint hogy egyedül legyen.

2010. máj. 20. 12:44
 15/20 anonim ***** válasza:

1. vagyok

2. én is meg szoktam mondani az igazat, és nem érdekel ki pontoz le és ki nem. A finomkodásból és sértődősdiből a kérdező nem fogja leszűrni a lényeget. Igen is mindenkinek vannak korlátai(így nekem is). Itt jelen esetben a nő 30 éves, aki már nem 20 éves pipi, és én sem költenék pénzt a szerelmére...

2010. máj. 20. 13:30
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem tudsz tenni ellene semmit. A baratnom is "egyutt" van egy nos pasival, de immar 5 eve. Ot is elvakitja valami, de hogy mi? Mai napig is gondolkozom rajta, hisz a pasi nem egy "alompasi".

Ja! Amugy a baratnom mar 35 es a pasi 38eves.

2010. máj. 20. 13:34
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy bármit tehetsz. Akkor legyél mellette, ha csalódott. Mert csalódni fog, azt biztos.

Szeretőkből soha nem lesznek barátnők és feleségek.

A szerető mindig szerető marad.

2010. máj. 20. 13:38
 18/20 A kérdező kommentje:
Az tuti, h pofara fog esni. Csak o is mint minden no szeretne ferjhez menni, gyereket, de ez pali megcsak nem is fog elvalni, nem hogy ujranosulni. A gyerekei meg pici babak...
2010. máj. 20. 16:32
 19/20 anonim ***** válasza:

Miket írtok,nem költenének 30 éves nőre? Inkább 20 évesekre?

Életemben nem kaptam annyi ajánlatot,mint 30 éves koromtól ideáig elmúltam 40. S nem vagyok egy Barbi...

Szegény barátnő férjhez akar menni,ilyenhez nem kellene,ha pénze van sem.

Ellenben sok komoly srác van aki nem venne el csak 1-2 évvel fiatalabbat magánál-a jövőre is gondolva- Szerintem tanácsold neki keressen egyedülálló,vele egykorú társat...

2010. máj. 20. 17:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Jó a hapsi egy görény, mert nős és gyerekei vannak ráadásul csecsemők. De a nőnek 30 éves létére nem sok esze van(mit gondol majd a hapsi elveszi?), és nem csodálkozom hogy eddig nem kelt el. Nekem sem kéne egy buta 30 éves nő!
2010. máj. 20. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!