Mit tegyek ilyen családdal?
Ne haragudj de anyádat nem nevezném anyának!!!!
Betegen fekszik az öcséd ő meg kúrászni van? EZ MEG MILYEN DOLOG??? 2hetente mosunk? Nem adunk főtételt a gyerekeknek minden nap, csak hetente egyszer? Szegénykém :( Borzasztó egy "család,, ez. Nem tudom mennyi idős lehetsz, de szerintem nem vagy még nagykorú. Tenni nem tudsz semmit, ha csak nem kéred, hogy otthonba mehess. (bár szerintem az sem jó) De lehet, hogy ott legalább minden nap ehetnél főtt kaját és hasonló dolgokat, amit az anyád és apád nem képesek megadni. (Nem is csodálom hogy apád kibukott rá)
Én azt csodálom, hogy nem lettél, drogos, csavargó alkoholista lány (ugye lány vagy?)egy ilyen családi hátérrel. Hány éves vagy? Azt javaslom, amint lesz egyszer lehetőséged költözz el otthonról és vidd az öcsédet is magaddal.
Akár most is a nagyszülőkhöz.
Anyád kiállította magáról a bizonyítványt. Nem az a baj, hogy egy másik hapsi karjában kereste a boldogságot, hanem az, hogy ezt a i rovásotokra és a betegségetek ellenére.
Tényleg esetleg mehetnél a nagyszülőkhöz. Szegénykém :'(
Bár csak tudnék segíteni valamivel neked, de sajnos innen csak a pofám tudom jártatni... :(
Milyen bíróságra?
Az alkoholizmus meg a hűtlenség nem bűn.Hovatovább az a bűnös aki nem csinálja...
Szia. Anyukád életébe beleszólni nem lehet. Ő tudja mit tesz. Amikor elindult otthonról akkor az öcsédnek még semmi baja nem volt? 39 fokos lázzal bárhová elindulni nem egészséges.
Felháborodott vagy ezért fogalmazol úgy ahogy. Bíróságon a kéziratoddal sok mindent nem tudnának kezdeni, mert ott van a másik oldal is. Felháborodva, idegesen ír, mond az ember olyat amit később megbán.
Sem apukád, sem anyukád nem viselkedik helyesen. Te a szüleid génjeit örökölted, a viselkedésük számodra egy példa. Te tükrözöd az ő nevelésüket.
Tisztelet, elfogadás, megértés nélkül én nem nevezném a családod családnak.
Továbbra is fenntartom, hogy édesanyád életébe beleszólni nem lehet, max. véleményezed a viselkedését, s kéred az őszinteségét.
Elnézést, de szerintem őszinteséggel nem fognak jóllakni a gyerekek és nem lesz mosott ruhájuk. Anyának annyi hapsija lehet amennyit nem szégyell, de ne a gyerekek rovására! Azon járjon először az esze inkább, hogy a gyerekem 1 hete nem evett főtételt és piszkos a ruhája!
Első legyen a gyerek utána jöhetnek a kanok!
Elnézést kérni fölösleges, ha tudod mit akarsz írni, s abban biztos is vagy.
Én nem írtam, hogy azzal jó is fognak lakni.
Egy család ha érzelmileg nincs rendben az sok mindent húz maga után. Értelmi és érzelmi intelligencia hiányában sok sok problémát halmoznak fel.
Kedves kérdező! Én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ülj le anyuddal. Határozottan mond azt, hogy te most le fogsz ülni a székre vele szembe és elmondod mit érzel. Elmondod, hogy gond, hogy nem kapsz főtételt, hogy nincs tiszta ruha, hogy számodra furcsa az új férfi az anyud életében. Ha nincs kommunikáció, akkor nincs megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!