Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék eltűnni úgy, hogy...

Hogy tudnék eltűnni úgy, hogy senki se talaljon meg?

Figyelt kérdés

16 eves vagyok nem tudom normalis-e de szeretnek csak úgy eltunni. Ne keressen senki es hagyjanak békén..

Lehetseges ez valahogy?

2017. jún. 27. 08:37
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
13%
Nem csodálkozol, hogy veszekednek, ha te agyilag egy 10 éves szintjén vagy, de pasizol?
2017. jún. 27. 11:35
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy azt a pofont úgy adták elő, mintha nevelési céllal kaptad volna. Kötelességük lenne kivizsgálni az ügyet, hiszen ez lenne a munkájuk... -.-
 23/32 anonim ***** válasza:
10%
*Miért csodálkozol
 24/32 A kérdező kommentje:

Nevelesi cellal ugy,hogy egymas utan 10et :)

Ezzel a mondattal: ha megegyszer kimondod h a baratoddal akarsz lenni ujra kapsz.

2017. jún. 27. 11:40
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy a barátoddal kapcsolatban zavarja őket valami? Vannak olyan szülők, akik még manapság is csak úgy akarnak nevelni, hogy ütnek, de kommunikálni nem próbálnak. Korábban is ilyenek voltak vagy csak azóta, hogy lett barátod?
2017. jún. 27. 11:45
 26/32 anonim ***** válasza:

És mi az oka, hogy tiltanak a barátodtól?

Kor, nemzetiség?

Nem hiszem, hogy a szüleid befolyásolták, előfordulhat az is, hogy nem voltál túl meggyőző, ennek ellenére úgyis utána kellene, hogy járjanak.

Mióta vagytok együtt a barátoddal? Figyelembe vetted, hogy előfordulhat, hogy nem fog örökké tartani? lehet 1 hónap múlva szakít veled, akkor mi a terv?..

Azért ezeket is érdemes figyelembe venni.

2017. jún. 27. 11:47
 27/32 A kérdező kommentje:

A baj a nemzetiseg.

8 honapja vagyunk egyutt.

Azt a hibad hogy tudnam kijavitani hogy nem voltam eleg meggyozo?:/

2017. jún. 27. 12:16
 28/32 anonim ***** válasza:
26%
Milyen nemzetiségű? (Privátba is jöhet.)
2017. jún. 27. 12:24
 29/32 anonim ***** válasza:

Valószínűleg roma származású akkor..

Nem tudom, ha az én gyerekem lenne ilyen helyzetben én sem biztos teljes mértékben támogatnám.

Nem azért mert rossz vagy rasszista vagyok, csak egyszerűen félteném.

Tisztelet a kivétel, gyerekkorom óta ismerek olyan roma srácot, akiről 1 rossz szót nem tudnék mondani, de a többségben ez nem mondható el.

2017. jún. 27. 13:20
 30/32 anonim ***** válasza:
11%

Nyavogas helyett diakmunka

Gyujtesz es ha tudsz 18 evesen lelepsz.

Tudod

Megszoksz vagy megszoksz

2017. jún. 27. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!