Hogy tudnék eltűnni úgy, hogy senki se talaljon meg?
16 eves vagyok nem tudom normalis-e de szeretnek csak úgy eltunni. Ne keressen senki es hagyjanak békén..
Lehetseges ez valahogy?
Nem biztos, jó ötlet csak úgy felszívódni.
Főleg tőke nélkül, nem is tudnál csak úgy eltűnni, mellesleg ha sok kp van nálad előfordulhat, hogy kirabolnak pl.
Ha nagy a baj, én továbbra is a gyámügy felé fordulnék, esetleg keresnék olyan gyámügyest, aki nincs kapcsolatban a szüleiddel, vagy jogvédő szervezeteket.
Valahogy kibírsz még 2 évet, 18 leszel, bejelented, hogy elköltözöl, és ne keressenek így a továbbiakban nem tudnak mit tenni. Ha esetleg bejelentenek, a hatóságokat biztosítod, hogy jól vagy és életben, biztonságban, és nem fognak semmit csinálni.
Azt kerhetem hogy olyan emberrel beszeljek a gyamugynel akivel a szuleim még nem?
Vagy esetleg masik gyamugyes irodahoz menni?
A rendorseg mar hazavitt.. tokmindegy mivan hazavisznek..
Elvileg aztis mondta mar anyam hogyha megegyszer elmegyek a rendorseg mar nem hazahoz szoval intezetbe is kerulhetek?
Ha gondolod menjél másik irodába, viszont a gyámügy a gyereket kell előtérbe helyezze a szülővel szemben.
Nem akarok hülyeséget mondani, de ha te bejelented, hogy rosszul bánnak veled, akkor ők kötelesek ennek alaposan utánajárni, elmenni haza megnézni milyen körülmények között éltek, és amennyiben az indokolt pszichológust is kell biztosítsanak neked. Ha nem végzik rendesen a munkájukat ők is felelősségre vonhatóak. (ehhez valószínűleg jogász segítség kell)
Persze az más kérdés, ha utána jártak és minden rendben van, de ahhoz, hogy erre valamit is mondani lehessen ismerni kell a problémádat.
En elmondtam a nonek a gyamugyon hogy mivan itthon folyamatos vitak, meg is utottek mar azt mondta h dehat latszik hogy a szuleid k***vara szeretnek es hogy egy pofon miatt nem fogja o azt a kervenyt alairni..
Ugy erzem mivel elsonek szuleim beszeltek vele mar befolyasolhatova valt... szinte a szuleim oldalat vedi.. pedig elajultam,nem ettem,fogytam es ezek nem is erdekli.. ofom tudott mindenrol kertek hogy irjon rolam egy velemenyt meg amit tud leirta azt is hogy eroszakosan bantak velem.. nemtudom annak lenne ertelme ha ofo is segit még valahogy? Vagy tud ezen valaki segiteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!