Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell alkoholt inni?

Miért kell alkoholt inni?

Figyelt kérdés
Nem lehet elmenni sehová mert mindenhol erőltetik az emberre, "csak kóstold meg", "egytől nem lesz semmi bajod". Hát de lesz. Mit képzelnek magukról az ilyen emberek? A családomban és az ismerősök között is sok ilyen van. Nem tűröm ezt. Ha akarják tegyék tönkre az életüket 18 évesen de ne az enyémet.
2017. jún. 26. 11:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
28%
2017. jún. 26. 16:00
 22/26 anonim ***** válasza:
73%

Ne menj olyanok közé, akik tukmálnak. Nekem a baráti társaságomban van egy fiú, aki soha nem iszik. Egy kortyot se. Szilveszterkor gyerekpezsgővel koccint.

SOHA SENKI nem piszkálta emiatt.

Ha én nemet mondok egy pohár alkoholra, engem is nyugton hagytak mindig.

Nem kell gyökerek közé járni...

(Amúgy... "Hát de lesz."... Írnál példát, hogy mi konkrét bajod lehet 1 pohár valamitől? Mint írtam, a tukmálást nem bírom, de ezt a mondatod megmosolyogtam. Elfogadom, ha valaki nem kér, nem szereti, nem vágyik rá, de mi baja lehetne tőle? :D )

2017. jún. 26. 16:50
 23/26 anonim ***** válasza:
45%

Bizony van olyan ismerősöm, aki konkrétan egy pohár pezsgőtől vagy 1 sörtől elkezd már furán viselkedni.

Ha te sem bírod/szereted az alkoholt, ne igyál. A tukmálók meg dugják le a saját torkukon. Én gyűlölöm pl.az olajos halat vagy a spenótot és nem, senki kedvéért nem vagyok hajlandó még egy kanállal sem megenni belőle, hiába nem árt. Egyszerűen azért, mert undorodom tőle.

2017. jún. 26. 18:13
 24/26 anonim ***** válasza:

engem nem az zavar, mert oké igyon bárki, sőt én is szeretek inni.

de amikor nem akarok akkor ne erőltessek. hagy döntsek már a saját életemről én magam!

aki ezt nem fogadja el hogy a saját életeim egyes részleteit én szabom meg annak meg kocc.

2017. jún. 26. 19:29
 25/26 anonim ***** válasza:
65%

Engem megkínáltak egyszer egy házibuliban házipálinkával.Nemet kellett mondjak,mert nem is szeretem.

Aztán kérdezték,hogy mit iszom?Erre

rávágtam, ,hogy semmit,mert a tokainak le kell ülepednie,föleg 3x2

decinek ami már bemelegített.Mit gondoltak ezek,hogy egy szeszkazán vagyok?

2017. jún. 26. 20:00
 26/26 anonim ***** válasza:
Én sem iszom. Se nem iszom,max alkalmanként, de nem rendszeresen. Se nem kávézom, se nem dohányzom. Mindenki tudja ezt a környezetemben, annyit kérdeznek ha úgy van, hogy még mindig nem? Nem. Ha meg mégis megkívánom, akkor mondom nekik, hogy nosza, kapjuk elő azt a kisüstit. :)
2017. jún. 26. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!