Fadi.may.fadi kérdése:
Édesapám hogyan kaphatna vízumot Magyarországra?
Figyelt kérdés
Apàm tunéziai állampolgár, és ott is él, de szeretne eljönni hozzám. Azt mondta hogy küldjek neki egy certificate visit-et, ami nem tudom mi, mert csak úgy kaphat vízumot. Nem tudom ennek mi a módja és azt sem hogy mi az egyáltalán.
Kérlek segítsetek! (17/L)
2017. jún. 25. 13:11
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy Tunéziának van-e Magyarországon nagykövetsége, konzulátusa. Esetleg őket lenne érdemes megkérdezni, hogy pontosan milyen dokumentumokra van szükség.
2/8 anonim válasza:
Meghívót kell küldened neki. Esetleg elmész a tunéziai nagykövetségre, és megérdeklődöd. Vagy felhívod őket, hogy milyen formában írd a meghívót.
4/8 anonim válasza:
Apádnak kell bemenni a magyar nagykövetségre Tuniszban és kérni a beutazáshoz szükséges papírokat. Lehet, hogy visumra lesz szüksége. Lényegesen egyszerűbben tud beutazni, ha te kiutazol hozzá és veled együtt lép az Eu területére, ilyenkor egyszerűbben és gyorsabban elbírálják a kérelmét és akkor még vizumot sem kérnek tőle.
5/8 A kérdező kommentje:
Olyan opció nincs hogy én megyek ki. De köszönöm a válaszokat, sokat segített erek!! :-)
2017. jún. 25. 13:44
6/8 anonim válasza:
Meghívólevél, de nem küldhetsz, mert nem vagy 17
8/8 anonim válasza:
Amúgy meg a Bevándorlási hivatal az illetékes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!