Van aki ugyanígy érez mint én?
Figyelt kérdés
Én így őszintén megszólva mostanában nagyon gondolkozok azon hogy öngyilkos legyek.Nagyon elvagyok veszve a világban.Semmi sem vígasztal.Csak ha lenne egy normális párkapcsolatom..
A családomban vannak viszályok.A mostohaapám kiskoromban molesztált.Kedves vagyok mindenkivel barát ügyileg úgy nincs nagy problémám.Nagyon egyedül vagyok :(
Ha nem élnék biztosan jobb lenne..
2010. máj. 19. 17:25
11/12 anonim válasza:
Nagyon nehéz úgy, ha egyedül érzed magad, én is voltam így.Lehet, hogy túl nagyot mondok, de szerintem egy kis környezetváltozás jót tenne neked.Ha van rá lehetőséged akkor költözz el máshová...akár külfüldre.Próbálj szerencsét, mert az új hely, az új ismerkedés lehetősége és a kihívás lehet, hogy újabb motivációt ad az életre!!És akár a párodat is megtalálhatod.Sok szerencsét!
12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó pont erre gondoltam én is :) környezetváltozás kell nekem.. nagyon unom már az itteni életet
2010. máj. 19. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!