Van aki ugyanígy érez mint én?
Én így őszintén megszólva mostanában nagyon gondolkozok azon hogy öngyilkos legyek.Nagyon elvagyok veszve a világban.Semmi sem vígasztal.Csak ha lenne egy normális párkapcsolatom..
A családomban vannak viszályok.A mostohaapám kiskoromban molesztált.Kedves vagyok mindenkivel barát ügyileg úgy nincs nagy problémám.Nagyon egyedül vagyok :(
Ha nem élnék biztosan jobb lenne..
17.34 vagyok
Másokkal nem kell foglalkozni.Egy fontos ember van a világon és az Te vagy.Foglalkozz magaddal.Vedd be a leszarom tablettát(patikában nem árulják)és lépj tovább.
Régebben én is így éreztem ahogy most te,azt gondoltam hogy nekem soha nem lesz családom.
A kisfiam most pár hetes és a párommal imádjuk egymást és ez mind 1 év alatt történt:))))))
Ne gondolkodj butaságokon. Ki kell tartani. Mindenért meg kell küzdeni nem szabad feladni.
Biztos van olyan aki szeret téged és akiket te szeretsz. Gondolj bele abba, hogy te mit tennél, ha ezek közül az emberek közül valaki ugyanezt fontolgatná???Vagy esetleg meg is tenné? Ne csináld nem oldasz meg ezzel semmit.
Az emberek olyanok amilyenek, változtatni nem tudsz rajta, szeresd magad és a világ is szeret téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!