Tényleg helyénvaló egy fiatal vékony nőt a súlyával bántani?
Figyelt kérdés
Világ életemben vékony voltam de egyre többször kapom meg rokonoktól, hogy híztam. Különösen anyám kedveli ezt a témát, előszeretettel mondja, hogy nagy a seggem vagy vastag a combom. Minap rácsodálkozott, hogy miért hordok én 34-es nadrágot mikor az nem az én méretem azt vékony csajok hordják. 47 kiló vagyok.2017. jún. 20. 19:54
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves 00:25-ös. Ugyan nem szólítottam fel senki de még csak nem is kértem hogy bárki szidja, nem ez a célom. Nekem is van szám amivel szidni tudnám. Nem teszem. Amúgy is fölösleges lenne. Ha kérés alapján nem fejezte be ezeket a megjegyzéseket akkor kár a szót pazarolni. Már nagyon vártam az ilyen építő jellegű hozzászólást. Meglehetősen derűs és kiegyensúlyozott személyiségről árulkodik. Viszont azt is látom nemigen vagy tisztában az emberi lélek természetével. Kíváncsi volnék ha a te külsődre tenne folyamatosan megjegyzéseket egy egyébként számodra közel álló személy előbb utóbb nem kezdenéd-e el te is méregetni magad a tükörben. Remélem nem kell ezt soha megtapasztalnod.
2017. jún. 21. 18:18
12/12 anonim válasza:
a 34-négyes méret kövér????... akkor kedves én isaz vagyok, mert egy mérettel rendelkezünk... hát sajnálom, a családodat...
ne törődj a bukó család tagokkal, mert magadnak ártasz.
most nem azért, de mit akarnak, egy anorexiás, sovány lány szép nekik?
Sőt, még rád is férne egy két kiló. 51 kg vagyok, 34es gatya méret és sokszor néznek meg a férfiak (nem vagyok kipakolós).
Fúúú, a helyedben ki osztanám a családtagjaimat az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!