Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy napoztok a csaladdal?

Ti hogy napoztok a csaladdal?

Figyelt kérdés
Csaladi kisebb vakáción anyukám kicsit lehordott,mert felül felsö bikini nelkül napoztam,es velem volt fiatalabb fiu tesom es apukam. Reggel mi mentünk ki hamarébb a partra, édesanyám kb 3 orával késöbb,és nagyon nem tetszett neki hogy ugy napozok. Edesapám nem szolt semmit addig. Pedig nem érti meg hogy messze vagyunk,ugysem ismer senki,és édesapám vagy tesom elött nincs mit szégyelnem..vagy? 18 L

2017. jún. 18. 22:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
82%
Hagyományos (nem nudista) strandon eleve nem illik monokinizni.
2017. jún. 18. 23:26
 12/31 anonim ***** válasza:
48%
Utána meg csodálkoznak, amikor családon belüli szexuális abúzus van...
2017. jún. 18. 23:49
 13/31 anonim ***** válasza:
74%
Én is helyreraktalak volna, nem azért, mert nálunk a meztelenség teljes tabu (persze ésszerű keretek között fér bele nálunk is), hanem mert egy normál strandon, ahová az emberek FÜRDŐRUHÁBAN járnak, normális nő nem monokinizik, van benne annyi, hogy megtisztelje a többi embert azzal, hogy nem a csöcseit mutogatja nekik. Persze tudom, most jön a "nem kell idenézni"-védekezés, de képzeld el, ha minden ember így gondolkodna, az összes strand tele lenne pucéran szaladgálókkal. Lehet, hogy téged nem zavarna, de mást nagyon is. Én sem vagyok kíváncsi egy vadidegen (fél)meztelen testére.
2017. jún. 18. 23:50
 14/31 anonim ***** válasza:
81%

Én a kérdésre válaszolok:

Strandon ruhában szokott napozni mindenki,

otthon a kertben előfordul hogy meztelenül napozik nővérem/anya, engem ez nem szokott zavarni...

2017. jún. 19. 00:08
 15/31 A kérdező kommentje:
14 es kérlek irj privatot
2017. jún. 19. 00:13
 16/31 anonim ***** válasza:
38%

"Én sem vagyok kíváncsi egy vadidegen (fél)meztelen testére."

Éééérdekes én még bárhol voltam strandon, mindegyik televolt vadidegen félmeztelen emberekkel. Ja ha kukac van a lábad közt, akkor nyugodtan lehet mutogatni hogy lóg a C-kosaras cickó?

Nem tudom mit kell ezen ennyire felhúzni magatokat, sose értettem. Mindenkinek ugyan az van, egyet láttál mindent láttad. Nem tudom miért bántó egy fiatal nő feltehetően formás mellének látványa, miközben Józsi bácsi óriási sörhasa meg a fecskéből kilógó labdái teljesen rendben vannak.

Én az ilyesmivel úgy vagyok, ha őt nem zavarja, engem miért zavarna. Irigylem, hogy van annyira elégedett a testével és van olyan önbizalma, hogy ezt megtegye.

2017. jún. 19. 02:00
 17/31 anonim ***** válasza:
72%
Strandon ne nudizz, ahhoz menj nudistastrandra. Ha a mellednél is le akarsz barnulni meg menj szoliba vagy napozz úgy otthon. Bár nekem elég fura ez a "család előtt nincs mit szégyellnem" dolog, én ennél jóval szemérmesebb vagyok, a barátomnak tartogatom a mellemet
2017. jún. 19. 02:39
 18/31 anonim ***** válasza:
25%

16-ossal értek egyet, én magam előtt sem vetkőzöm le, de annyira nem érdekel, ha más pucérkodik.

Ha meg már betiltjuk a nőket, lesznek kedvesek a férfiak is felsőt venni, valamint a totyogósokra is adni valami alsót.

2017. jún. 19. 03:21
 19/31 anonim ***** válasza:
35%

"14 es kérlek irj privatot"

Aztán miért is???

2017. jún. 19. 05:23
 20/31 anonim ***** válasza:
77%

Strandon??? Te nem vagy 100-as kérdező. Ez mégis mire jó??? Lobogtatni mások előtt a melledet, mikor nem oda való?

Estélyre estélyi ruha, teniszhez tenisz ruha, fürdőzéshez a többi ember között pedig minimum az arra való ruha. Ha máson is van valami, rajtad miért nem? És te nem érzed egy picikét furának, hogy olyanok között akiken van cucc rajtad meg nincs?? Nem fura??? Nincs ezzel baj egy szál se, csak nem ott, ahol másokon is van.......

2017. jún. 19. 05:27
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!