Ti hogy napoztok a csaladdal?
Én a kérdésre válaszolok:
Strandon ruhában szokott napozni mindenki,
otthon a kertben előfordul hogy meztelenül napozik nővérem/anya, engem ez nem szokott zavarni...
"Én sem vagyok kíváncsi egy vadidegen (fél)meztelen testére."
Éééérdekes én még bárhol voltam strandon, mindegyik televolt vadidegen félmeztelen emberekkel. Ja ha kukac van a lábad közt, akkor nyugodtan lehet mutogatni hogy lóg a C-kosaras cickó?
Nem tudom mit kell ezen ennyire felhúzni magatokat, sose értettem. Mindenkinek ugyan az van, egyet láttál mindent láttad. Nem tudom miért bántó egy fiatal nő feltehetően formás mellének látványa, miközben Józsi bácsi óriási sörhasa meg a fecskéből kilógó labdái teljesen rendben vannak.
Én az ilyesmivel úgy vagyok, ha őt nem zavarja, engem miért zavarna. Irigylem, hogy van annyira elégedett a testével és van olyan önbizalma, hogy ezt megtegye.
16-ossal értek egyet, én magam előtt sem vetkőzöm le, de annyira nem érdekel, ha más pucérkodik.
Ha meg már betiltjuk a nőket, lesznek kedvesek a férfiak is felsőt venni, valamint a totyogósokra is adni valami alsót.
"14 es kérlek irj privatot"
Aztán miért is???
Strandon??? Te nem vagy 100-as kérdező. Ez mégis mire jó??? Lobogtatni mások előtt a melledet, mikor nem oda való?
Estélyre estélyi ruha, teniszhez tenisz ruha, fürdőzéshez a többi ember között pedig minimum az arra való ruha. Ha máson is van valami, rajtad miért nem? És te nem érzed egy picikét furának, hogy olyanok között akiken van cucc rajtad meg nincs?? Nem fura??? Nincs ezzel baj egy szál se, csak nem ott, ahol másokon is van.......
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!