Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy napoztok a csaladdal?

Ti hogy napoztok a csaladdal?

Figyelt kérdés
Csaladi kisebb vakáción anyukám kicsit lehordott,mert felül felsö bikini nelkül napoztam,es velem volt fiatalabb fiu tesom es apukam. Reggel mi mentünk ki hamarébb a partra, édesanyám kb 3 orával késöbb,és nagyon nem tetszett neki hogy ugy napozok. Edesapám nem szolt semmit addig. Pedig nem érti meg hogy messze vagyunk,ugysem ismer senki,és édesapám vagy tesom elött nincs mit szégyelnem..vagy? 18 L

2017. jún. 18. 22:18
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
58%
szokatlan dolog ez, en pl meg eletemben nem talalkoztam ilyen lanyal mint te, a lanyok szegyenlosek szoktak lenni meg a csalad elott is, nekem am van hugom es fiu vagyok igy jobban belegondolva en se orulnek ha a hugom ezt csinalna,nem akarnam ugy latni semmikepp.
2017. jún. 18. 22:22
 2/31 anonim ***** válasza:
44%
ja es meg valami, nem zavar hogy kanos undorito emberek csorgassak rad a nyalukat ha meglatnak igy teged???
2017. jún. 18. 22:24
 3/31 anonim válasza:
54%
Ez,miért szexualitás?
2017. jún. 18. 22:25
 4/31 anonim ***** válasza:
56%
Sztem gáz a család ffi tagjai elött csupaszkodni.
2017. jún. 18. 22:28
 5/31 anonim ***** válasza:
79%

nekem lany tesom siman meztelenkedik elotte, es en nem banom, azt csinal amit akar.

apum előtt soha nem szokott

2017. jún. 18. 22:32
 6/31 anonim ***** válasza:
38%
Pólóban, kalapban, hosszú szoknyában
2017. jún. 18. 22:41
 7/31 anonim válasza:
70%

soha nem napoztam bikini felső nélkül emberek közt, de otthon soha nem éreztem magam kényelmetlenül se a szüleim a nővérem, sem pedig a bátyám előtt...

viszont ha strandon úgy napoznék, hogy kint vannak a melleim, akkor nem csak az anyum szólna rám, de valószínűleg az apukám is...

2017. jún. 18. 22:41
 8/31 A kérdező kommentje:
kedves 2es. Nem zavart hogy más megnéz mivel másnak is esetleg olyan van,vagy ha fiu akkor amolyan
2017. jún. 18. 22:57
 9/31 anonim ***** válasza:
73%
Én sem vagyok valami szégyellős, de ezt semmiképpen nem tudnám elképzelni előttük.
2017. jún. 18. 22:57
 10/31 anonim ***** válasza:
58%

Strandon bikinifelső nélkül esélyesen az egész család helyrerakna. Azért ezt messze nem illik. Függetlenül attól, hogy húgod van vagy öcséd.

Egyébként azzal nincs gond, ha pl. fekszel és kikapcsolod hátul, ilyet minden második nő szokott. De akkor az első mozdulat felkelés előtt az, hogy visszakapcsolod, és a melled nem villogtatod a nagyvilágnak.

Egyébként felnőtt nőként (már te is az vagy 18 évesen) eszembe nem jutna pucérkodni apám/egyéb férfirokon előtt nyilvánosan. Ha meglát, mert törülközőben vonulok ki otthon a fürdőből, az egy dolog, de szándékosan nem.

2017. jún. 18. 23:04
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!