Mi az a mondat amit legszivesebben hallanál a párodtól? Amitől olyan boldog lennél h madarat lehetne fogatni veled vagy amitől a legjobban meghatódnál?
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 22:54
11/29 anonim válasza:
Én bármilyen kis apró meglepetésnek is tudok örülni :) De sajnos még csak ilyenek sincsenek.. Semmi meglepetés :( Én IMÁDOM őket. A többi nő ezzel hogy van?
12/29 anonim válasza:
"Kész a vacsora, drágám. (A kedvencedet főztem.)"
vagy
"Van kedved gépezni a haverjaiddal? Találtam egy érdekes könyvet, addig olvasnék."
vagy
"Futni megyek, később jövök."
Eaaaaasy.
13/29 anonim válasza:
Nezd csak szivem a forma1-et en addig nyitok neked egy sort es kozben leterdelek veled szemben, ha nem aggat, es puszilgatlak! :)
15/29 anonim válasza:
Én meg ezt:
Annyira szeretném, ha kikötöznél, és egész nap játszanál velem:P
25/N
16/29 anonim válasza:
Megkaptam a bevándorlási vízumot!
17/29 anonim válasza:
"Szeretlek!" Mivel ezért a párom, nem? Annak örülök, hogy velem van, mit kellene még tennie/mondania?
19/29 anonim válasza:
Gyere édesem megmasszírozom a lábad,mert tudom,hogy fáj..
Közben meg hozom a vacsorádat mert megfőztem...és sütöttem neked amerikai palacsintát.
DE HISZEN EZT MINDIG CSINÁLJA!!
Akkor csak ezt akarom hallani..
Drágám lépj ki a melóhelyedről mert holnaptól kezdve csak világot fogunk látni..Bőven van pénzünk...
(na ez már jó lenne)
20/29 anonim válasza:
"Bocsánat hogy eddig tahó voltam, mostantól odafigyelek rád és nem leszek bunkós se kettesben se társaságban! Szeretlek, és nem akarlak elveszíteni." nagyjából. és csak úgy ha be is tartaná:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!