Mi a véleményetek a Krisztina névről?
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 20:03
2/23 anonim válasza:
Nekem nagyon teccik!Gyereknek is adnám,a Kriszti olyan kis aranyos :) Egy kis fénylő csillag jut róla az eszembe:)
3/23 anonim válasza:
Szerintem szép!!! :)
Az én nevem is Kriszti. :)
5/23 anonim válasza:
nekem van egy pár nagyon kedves ilyen nevű ismerősöm, szóval pozitív dolgok jutnak róla eszembe....amúgy lányomnak nem adnám, úgy nem igazán tetszik
6/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép :)
Volt egy ismerősöm, őt hívták Krisztinának, csak sajnos elég fiatalon meghalt :(
7/23 A kérdező kommentje:
Engem is Krisztinának hívnak:)
2010. máj. 18. 20:25
8/23 anonim válasza:
Van egy csaj, akit szívből utálok, őt így hívják, amúgy ennek ellenére imádom ezt a nevet. Csak az a baj, elég gyakori nálunk.
9/23 anonim válasza:
Barátnőmet is Krisztinának hívják, szerintem is szép név, nem ilyen hülye modernizált, mint pl Dzsenifer, meg Dzsesszika, Liliána stb.
10/23 anonim válasza:
Régen tetszett, ma már nem a kedvencem, de amúgy szép név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!