Bajban vagyok? A facebookos oldalamat az anyám használja játékra
Figyelt kérdés
A facebookos oldalamat az anyám használja játékra és untam h az ismerősök jelölgetik a fiókom de anya használja igy átírtam pár dolgot pl h 91ben születtem holott 87ben mezőtúron lakom meg h házas vagyok meg csöves meg ilyenek és anyám meg magyarázatot vár. "magyarázatot várok az email címem tudod"2010. máj. 18. 14:07
1/20 anonim válasza:
bocsi de nem nagyon értem a kérdést...:S
2/20 anonim válasza:
Én sem értem. Gondolom anyukád tudja, hogy mikor születtél, és hogy nem csöves vagy. Eleve nem értem, hogy miért hagyod anyukádnak, hogy a te nevedben lépjen be a facebook-ra, ha téged zavar. Csináljon magának egy sajátot, vagy csinálj neki te, és akkor játszhat. Plusz pláne nem értem, hogy miért zavar, hogy az ismerősök bejelölnek, amikor ez az oldal erre való.
3/20 anonim válasza:
A facebookos jelszavadat változtasd meg, hogy anyád ne tudja használni - ne a saját adataidat változtasd. HA neki kell egy profil, akkor csináljon magának egyet.
4/20 anonim válasza:
Tök vicces, hogy anyáddal is emilben kommunikálsz...
Amúgy egyszerű: hozz létre anyukádnak egy saját facebook regisztrációt, ahol játszhatsz, te meg változtasd meg a jelszavad. Ennyi.
5/20 anonim válasza:
Egyetértek az előzőekkel én is.irtó egyszerű egy fiókot csinálni még meghívó sem kell hozzá.Adatlappal meg mindenki azt csinál amit akar nem az nyom a latban az nem a valóság :D kivéve persze ha valaki annak érzi...(ez a túl szépen kitöltött nem valós adatlapokra vonatkozik.)
6/20 anonim válasza:
Anyukád csináljon magának egy fiókot, három perc az egész. Te töröld az összes alkalmazását, és változtass jelszót. Ez is három perc. A játékait meg kezdje előlről...
Az viszont igen szomorú, hogy 23 évesen anyukád még "magyarázatot vár" tőled egy tökéletesen személyes dolog miatt.
7/20 anonim válasza:
23 évesen anyukád használja a facebookodat ?:) ez most komoly? és számon kér ???:) anyukád csináljon magának egy fiókot , te meg változtass jelszót és ne add meg a jelszavad senkinek..
8/20 anonim válasza:
letörném a kezét mindenkinek aki megengedi, hogy mások nézegessék a profilját meg az ismerősei profilját
9/20 anonim válasza:
Én is Mezőtúri vagyok xd
kicsi a világ
10/20 A kérdező kommentje:
a vicc az h az anyámnak van kapásból 3 fiókja a facebookban
nekem nem tetszett az oldal ezért törölni akartam de anyám elkérte hadd használja.nem tehettem mást mivel akaratos és nagyon könnyen megharagszik.
2010. máj. 18. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!