Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti rossz szemmel néznétek, ha...

Ti rossz szemmel néznétek, ha a párotok eljarna és reggel jonne haza?

Figyelt kérdés
5honapos terhes vagyok, es ugye en mar nem jarok el sehova ejszaka. A paromnak azt mondtam ha egy heten egyszer beul a barataival egy sorre nem zavar, de ő egy heten egszer elmegy es hajnal 4-5 kor jon haza, en meg addig idegeskedek, hogy hol van mi van vele. Mindig talal ra indokot hogy eppen mit unnepel. Engem ez mar zavar! Szerintetek tulreagalom?
2017. jún. 8. 11:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
53%

"en mar nem jarok el sehova ejszaka"

Véletlenül nem arról van szó, hogy ha te úgy érzed, hogy nem szórakozhatsz, akkor zavar, ha a párodnak van rá lehetősége?

Miért nem jársz el te is valahova kikapcsolódni? Mint az egyik előző írta, nem piálni, hanem színház, mozi, valami.

Nyilván rossz érzés, hogy neked otthon "kell" kuksolnod, a párod meg éli világát.

De azért nem muszáj száműzetésbe vonulnod...

2017. jún. 9. 13:33
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk az ember kicsit jobban aggódik a terhes párjáért, mint egy nem terhes emberért. Pl ha a párom elmegy bulizni, semmi bajom vele, de ha betegen, vagy bármilyen, "normálistól" eltérő állapotban menne el egész éjszakára, akkor nem lennék nyugodt.

Amúgy mit lehet csinálni hajnal 4-ig szórakozóhely és alkoholfogyasztás kivételével? Ugye alkoholt nem ihat, tömegben ugrándozni meg nem hiszem, hogy túl jó terhesen.

2017. jún. 9. 13:36
 23/26 anonim ***** válasza:

Szerintem beszéld meg vele, hogy te heti egy sörözésre gondoltál, nem hajnalig tartó dorbézolásra, és részegen hazatántorgásra. Másnap pedig szeretnéd, ha használható állapotban lenne. Otthon együtt kifestenétek a babaszobát, megvennétek a babakelengyét, nagyobb részt vállalna a házimunkában, mert, ha meglesz a baba, egy darabig neki kellene ezeket megcsinálnia, hisz te éjjel nappal szoptatsz.

40 évesen már ideje lenne lehiggadnia, és készülnie a családi életre. Már nem a haverokkal kellene heti szinten bulizni. Találjatok olyan szórakozást, amiben te is részt tudsz venni.

Ne hisztizz, igyekezz nyugodt hangon elmondani, mit vársz el tőle. Sok sikert.

2017. jún. 10. 16:35
 24/26 anonim ***** válasza:

#22 vagyok

Aki lepontozott, azok szerint terhesen hajnalig piálni oké? Vagy mi? :D

2017. jún. 11. 13:42
 25/26 anonim ***** válasza:

...az enyém is hetente egyszer kettőig, háromig nyomatják, isznak-jó sok sört- kiderült hogy el is járkálnak máshová:(

...42 éves..a haverjának most költözött el a neje mert a srác /48 éves/ kapuzárási pánikban szenved ill.szimplán genyó:D

:(

hát én hülyét kapnék megmondom frankón! mi a bánatot lehet csinálni négyig ha nem mattrészeg valaki??

2017. jún. 13. 12:37
 26/26 anonim ***** válasza:
..aztán ugye másnap alszik délután kettőig, ahelyett hogy együtt lennének!! az előző férjem ugyanezt csinálta, gyerek nem is látta hétvégenként szinte:DD pár év múlva el is váltunk, más okból is de nem sajnálom! max. hogy a gyereknek ilyen apja van:(( most ő itatja sörrel bár lassan nagykorú lesz de ez már túlmegy mindenen:(
2017. jún. 13. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!