Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti rossz szemmel néznétek, ha...

Ti rossz szemmel néznétek, ha a párotok eljarna és reggel jonne haza?

Figyelt kérdés
5honapos terhes vagyok, es ugye en mar nem jarok el sehova ejszaka. A paromnak azt mondtam ha egy heten egyszer beul a barataival egy sorre nem zavar, de ő egy heten egszer elmegy es hajnal 4-5 kor jon haza, en meg addig idegeskedek, hogy hol van mi van vele. Mindig talal ra indokot hogy eppen mit unnepel. Engem ez mar zavar! Szerintetek tulreagalom?
2017. jún. 8. 11:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
65%
Igen, heti rendszeresseggel eleg rossz szemmel neznem, ha a parom ilyen szinten kimaradozna ejszakankent, plane, ha meg terhes is lennek. Havi 1 az meg okes, de hetente, az mar sok. Engem is zavarna. M vegulis miert van neki erre feltetlenul szuksege, h hetente bulizgasson? Valoszinuleg nem nagyon erett meg meg a csaladalapitasra.
2017. jún. 8. 12:43
 12/26 A kérdező kommentje:
Hat 40 eves, szoval eleg erettnek kene lennie!
2017. jún. 8. 12:45
 13/26 anonim ***** válasza:
71%
te választottad. gratula
2017. jún. 8. 12:57
 14/26 anonim ***** válasza:
78%
Nem értem. Azt mondtad neki, hogy heti egyszer menjen nyugodtan. Ő így is tesz. Akkor miért zavar, ha egyszer te mondtad neki és ő ehhez tartja magát?
2017. jún. 8. 13:25
 15/26 anonim ***** válasza:
70%

Felnőtt emberre nem lehet kimenési tilalmat elrendelni. Ha meg lett beszélve vele, hogy heti 1x elmehet a barátaival, akkor azt nem lehet órához kötni, hogy hányig kell hazaérnie a sörözésből.

Az mondjuk gond lenne, ha napokra eltűnne úgy, hogy nem is jelentkezik, de hogy este 10 helyett hajnal 4-kor ér haza, abban nem látok problémát. Főleg hogy te akkor már elvileg úgyis alszol, szóval tök mindegy, mikor esik haza.

2017. jún. 8. 17:59
 16/26 anonim ***** válasza:
41%
De most komolyan...itt pár válaszolót miért zavar az, hogy egy éjszakára elmegy? Nem értettem az ilyen párokat, miért akarják ilyen szinten szabályozni a másikat.
2017. jún. 8. 18:04
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

I just came here to read comments. *.*

Amúgy megnézném pár kommentelő válaszát fordított esetben, ha a terhes nő párja tette volna fel a kérdést, hogy a kismama jár el éjszakázni hajnal 4-ig.

Huhúú, lenne ott mindenféle riherony cédacemende! :D

2017. jún. 8. 19:51
 18/26 anonim ***** válasza:
47%
Te engedted meg neki heti 1x elmehesen barátaival sörözni.
2017. jún. 9. 06:19
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
A kétdező azt írta,h.az nem zavarja ha hetente egyszer beül a barátaival meginni egy sört. Nem hiszem,h.annak reggel 4-5- ig kellene tartania.Én sem díjaznám az ilyen kimaradásokat!
2017. jún. 9. 07:12
 20/26 anonim ***** válasza:
34%
Ha a férfi másnap használható, nem megy a munka vagy az otthoni teendők rovására, akkor miért ne maradhatna reggelig? Elvileg a nő alszik, így neki mindegy, hogy hánykor ér haza este/éjjel. Persze, ha nem csörömpölve bukdácsol végig a lakáson hajnalban. Akkor én se ugrálnék örömömben, mert 4-kor nem terhesen se szívesen kelek.
2017. jún. 9. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!