Ti rossz szemmel néznétek, ha a párotok eljarna és reggel jonne haza?
Figyelt kérdés
5honapos terhes vagyok, es ugye en mar nem jarok el sehova ejszaka. A paromnak azt mondtam ha egy heten egyszer beul a barataival egy sorre nem zavar, de ő egy heten egszer elmegy es hajnal 4-5 kor jon haza, en meg addig idegeskedek, hogy hol van mi van vele. Mindig talal ra indokot hogy eppen mit unnepel. Engem ez mar zavar! Szerintetek tulreagalom?2017. jún. 8. 11:47
11/26 anonim válasza:
Igen, heti rendszeresseggel eleg rossz szemmel neznem, ha a parom ilyen szinten kimaradozna ejszakankent, plane, ha meg terhes is lennek. Havi 1 az meg okes, de hetente, az mar sok. Engem is zavarna. M vegulis miert van neki erre feltetlenul szuksege, h hetente bulizgasson? Valoszinuleg nem nagyon erett meg meg a csaladalapitasra.
12/26 A kérdező kommentje:
Hat 40 eves, szoval eleg erettnek kene lennie!
2017. jún. 8. 12:45
14/26 anonim válasza:
Nem értem. Azt mondtad neki, hogy heti egyszer menjen nyugodtan. Ő így is tesz. Akkor miért zavar, ha egyszer te mondtad neki és ő ehhez tartja magát?
15/26 anonim válasza:
Felnőtt emberre nem lehet kimenési tilalmat elrendelni. Ha meg lett beszélve vele, hogy heti 1x elmehet a barátaival, akkor azt nem lehet órához kötni, hogy hányig kell hazaérnie a sörözésből.
Az mondjuk gond lenne, ha napokra eltűnne úgy, hogy nem is jelentkezik, de hogy este 10 helyett hajnal 4-kor ér haza, abban nem látok problémát. Főleg hogy te akkor már elvileg úgyis alszol, szóval tök mindegy, mikor esik haza.
16/26 anonim válasza:
De most komolyan...itt pár válaszolót miért zavar az, hogy egy éjszakára elmegy? Nem értettem az ilyen párokat, miért akarják ilyen szinten szabályozni a másikat.
17/26 anonim válasza:
I just came here to read comments. *.*
Amúgy megnézném pár kommentelő válaszát fordított esetben, ha a terhes nő párja tette volna fel a kérdést, hogy a kismama jár el éjszakázni hajnal 4-ig.
Huhúú, lenne ott mindenféle riherony cédacemende! :D
18/26 anonim válasza:
Te engedted meg neki heti 1x elmehesen barátaival sörözni.
19/26 anonim válasza:
A kétdező azt írta,h.az nem zavarja ha hetente egyszer beül a barátaival meginni egy sört. Nem hiszem,h.annak reggel 4-5- ig kellene tartania.Én sem díjaznám az ilyen kimaradásokat!
20/26 anonim válasza:
Ha a férfi másnap használható, nem megy a munka vagy az otthoni teendők rovására, akkor miért ne maradhatna reggelig? Elvileg a nő alszik, így neki mindegy, hogy hánykor ér haza este/éjjel. Persze, ha nem csörömpölve bukdácsol végig a lakáson hajnalban. Akkor én se ugrálnék örömömben, mert 4-kor nem terhesen se szívesen kelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!