Tudni akarnád a titkot?
Figyelt kérdés
A párom szakított velem. Egy közös barátunk azt mondta, szerinte jobb ha végleg befejezem vele, mert tudja a volt páromról amit tud, de nem akar teregetni. Én viszont még remélem, hogy a közös történetünk nem ért véget, viszont tudni szeretném a barát mit tud. Tisztességtelen a párommal szemben (aki vélhetőleg elmondta a barátnak) ha ki akarom szedni a "titkot"?2010. máj. 18. 09:25
1/20 anonim válasza:
Igen,tudni szeretném. Bármennyire is fájna a dolog. Azért lehetett volna benne annyi,hogy elmondja mért szakított veled.
2/20 anonim válasza:
A helyedben én is tudni akarnám. Meg is próbálnám kideríteni.
3/20 anonim válasza:
Biztos, hogy tudni akarnám. Akkor is, ha utána azt kívánnám, hogy bár ne tudnám.
4/20 anonim válasza:
Nem tisztességtelen, én is tudni akarnám. Másképp nem is akarnám újrakezdeni.
5/20 anonim válasza:
Bármennyire is fájó mindkét fél részéről, de egy kapcsolatot tisztességesen kellene lezárni, kételyek és kétségek nélkül. Akkor legalább tudnád mi a valós ok, és nem rágódnál rajta, vajon miért is történhetett. De ha továbbra sem jelentkezik, tud be annak valóban jobb hogy megszabadultál tőle, és ne akard tudni miért hagyott el.
6/20 anonim válasza:
Tudni akarnám, mindenképpe. Voltam hasonló szituban, és één megtudtam a titkot, aztán megvilágosodott előttem, hogy mekkora hülye voltam..
7/20 anonim válasza:
Ha szakított akkor nincs az az isten, hogy én fussak utána. Nem érdekelne a dolog, lezártnak tekinteném az egészet.
8/20 anonim válasza:
Mindenképpen szeretném tudni... Mert ha a volt barátod olyan dolgokat tett, amik helytelenek, talán te is jobban át tudod gondolni a helyzetet,és a megfelelő döntésre tudsz jutni. Mégha ezek a dolgok nagyon rosszak is,helyesebb lenne, ha tudnád.
9/20 anonim válasza:
Voltam ilyen helyzetben. A barátnőm csinált valamit valahol, de rá pár hétre úgyis szakítottunk. A mai napig nem firtattam a dolgot, mert ha kiderül valami rossz, akkor az tönkretette volna az emlékeket. Így csak a szép maradt meg, semmi más. Nem mindig kell kutakodni, mert az igazság néha elviselhetetlen.
10/20 anonim válasza:
Én sem tervezném vele a közös jövőt, de a titkot tudni szeretném. A közös barát meg mondjon el mindent, vagy ne szóljon róla semmit. Milyen már, hogy tudok ám valamit, de nem mondom meg. Akkor ne mondjon annyit se, hogy tudja. Szerintem olyan dolgokat tudhat a barát, hogy hányszor, mikor, kivel csalt meg, mikor vágott át, de megígérte, hogy nem mondja el neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!