Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is utálja a "nevelőapját"?

Más is utálja a "nevelőapját"?

Figyelt kérdés
6 éve él anyummal, már az első napokban utáltam konkrétan egy alkoholista.. A bajom vele az h ha nem iszik kussba van egesz nap ha iszik akkor meg egy bunko, beszologat h h beszelsz, veszekszik velem meg kotozkodik ki akarja robbantani a vitat mindig itthon. Egy utalatos gyoker bunko kar h a csalad tagja.. Szerencsere kint dolgozik kulfoldon nemis birnam vele itthon minden nap.. Szal a csaladunkba en hugom anyam egy forintot nemad soha de ittvan mikor itthon van mindig elissza naprol napra el. Na vannak megvakik utaljak a neveloszuleit?
2017. jún. 4. 16:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Akkor is egy "nevelofater" nak kell alkalmazkodni a csaladhoz akihez koltozik.. Anyam amugy mar fele ugy szeret minket mint azt a verebet. Mindug vitazik ha iszik megmondja a frankot mit hogy kene csinalni de multkor mar leoltottam h te vereb ittse vagy a csaladba kussolja el beis fogta megsertodott es hazament.. Megsertodik nekem 20 eves fiunak egy 50 eves ember gratulalok neki egy igazi csicska ember barcsak eltakarodna.. Mindig ugat vmit alkoholista vereb
2017. jún. 5. 11:07
 12/15 anonim ***** válasza:

#10 Annak örülök, hogy apám még él mert befogadta valami rokon, nem hogy még a felügyeleti jogokért harcoljon...

Összezuhant, nem állt a talpára, a házunkat hagyta szétlopni és utcára ment.

Ha egy gazdag rokon nem segíti fel, még mindig valami menedékszállón élne, 10 év után is.

Szóval nem, nem harcolt a felügyeleti jogokért mert egymagát is nehezen tudta fent tartani. Vicces, hogy előtte meg több cégünk volt, saját nagy házunk, kocsmánk... De hát a válás és gyerekek elvesztése sok mindenkit földre tud vágni.

2017. jún. 5. 16:02
 13/15 anonim válasza:
Persze csak az a gond ezzel, hogy foglalkozol vele. Nem kéne ott kell hagyni. Tudom hogy nehéz. Inkább csinálj úgy mintha ott se lenne!
2017. jún. 5. 20:01
 14/15 anonim válasza:
Persze csak az a gond ezzel, hogy foglalkozol vele. Nem kéne ott kell hagyni. Tudom hogy nehéz. Inkább csinálj úgy mintha ott se lenne!Kerüld ki ! Jah meg ha szól egyáltalán ne vedd észre ! Tudom nehéz! De ami jön a szájából az egyik füleden be a másikon pedig ki! Mondom mintha ott sem lenne!
2017. jún. 5. 20:04
 15/15 anonim ***** válasza:

" Annak örülök, hogy apám még él mert befogadta valami rokon, nem hogy még a felügyeleti jogokért harcoljon...

Összezuhant, nem állt a talpára, a házunkat hagyta szétlopni és utcára ment.

Ha egy gazdag rokon nem segíti fel, még mindig valami menedékszállón élne, 10 év után is.

Szóval nem, nem harcolt a felügyeleti jogokért mert egymagát is nehezen tudta fent tartani. Vicces, hogy előtte meg több cégünk volt, saját nagy házunk, kocsmánk..."

Sajnálom...

2017. jún. 5. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!