Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellene csinálnom hogy...

Dag kérdése:

Mit kellene csinálnom hogy közelebb kerüljek anyámhoz?

Figyelt kérdés

6 évesen árva lettem!!!

Már 23 vagyok, ma egy motoros utazásom során, betértem egy KW-zóba!! És ott megláttam anyámat, néha évente egy pár percet vagy max 1 órát beszélek vele!!!

De ma rám sem bagózott! Lehet hogy csak én vagyok igy ma, hogy bennem van kicsit ez a családi valami, szerintem holnapra elszál!!

De mégis, mit kellene tenem hogy kicsit közelebb kerüljek?

2010. máj. 17. 22:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha árva lettél, akkor hogy találkozol anyáddal?
2010. máj. 17. 22:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Halotál te olyanról hogy intézett??? Attól még anyám anyám!! De árva lettem!!
2010. máj. 17. 22:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem úgy írod, hogy érthető legyen? Árva lettem nálam azt jelenti, meghaltak a szüleim. (ha nincs a szövegben semmi más körítés).
2010. máj. 17. 22:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! De nem erre van szükségem!! Ha nem tudsz valami tanácsal szolgálni akkor légyszives néz el e kérdés felett!!
2010. máj. 17. 22:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja, benned van ez a családi valami. Legközelebb biciklivel menj, és ha anyád bent van a kw-zóba, akkor állj mellé. Így közelebb fogsz hozzá kerülni.
2010. máj. 17. 22:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Kösz!
2010. máj. 17. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem árva lettél, hanem állami gondozott. Aki árva, annak nem élnek a szülei.

Amúgy mi az a KW-zó?

Ha legközelebb találkozol anyukáddal, akkor mondd meg neki, hogy szeretnél vele jobb viszonyban lenni és gyakrabban találkozni. Ennél többet nem tehetsz. Amúgy meg ha anyukád 6 éves korodban beadott intézetbe (egy t-vel), és nem foglalkozott veled, akkor igazából nem tudom mit akarsz. Felejtsd el, és éld az életed.

2010. máj. 18. 09:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ő az anyád. Az anyád az, aki ott az intézetben felnevelt, gondodat viselte. Inkább vele törődj.
2010. máj. 18. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!