Leiyla kérdése:
A mostohaapám az utóbbi időben nagyon elengedte magát itthon. Fingik böfög, nyitott ajtónál hugyozik, hangoskodik, kötözködik, összeszarja a wc-t, összepisili a wct és környékét, összeköpdösi a mosdót. MIért csinálja?
Figyelt kérdés
elölhadja maga után a használt edényeit.2017. jún. 2. 20:13
11/19 anonim válasza:
...és az ilyen embereknek megadatik az,hogy kapcsolatban éljenek. "Gratulálok" azoknak a nőknek,akiknek ezek a párjuk!
12/19 A kérdező kommentje:
hát igen én is mondtam anyámnak hogy milyen de az csak ragaszkodik hozzá pedig őt se veszi nőbesem.
2017. jún. 2. 22:48
13/19 anonim válasza:
7., nem írta, hogy tizenéves, de együtt kell élnie egy ilyen mostohaapával. Akkor szerinted hány éves lehet?
14/19 anonim válasza:
egy fiatal(abb) is nevelhet idősebbet. Ettől nem szakad le a plafon - Az a kérdés, hogy lehetséges-e. Hát nem.
15/19 anonim válasza:
Én azt nem értem hogy ezt anyukád hogy hogy szo nélkül elviseli..??
17/19 A kérdező kommentje:
Úgy hogy azt mondta őmár nem akar megszokni új embert.
2017. jún. 3. 08:53
18/19 anonim válasza:
De azt ugye tudja, hogy ezt az embert se muszáj megszoknia?
19/19 anonim válasza:
nem tini, 20 éves. de már volt a kérdés...
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!