Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nővérem kislánya most 1 éves,...

Nővérem kislánya most 1 éves, az "apuka" még akkor elhagyta őket, amikor 3 hónapos terhes volt. Most teljesen depressziós, hogyan segíthetek?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz egyedül a picivel, anyagilag is lelkileg is. Amit tudunk, segítünk, de egy apukát nem tudunk pótolni. Ráadásul ismerkedni sem mer, mert a szoptatás nagyon tönkretette az amúgy is kicsi melleit és borzasztóan szégenlős lett emiatt. Itt a nyár, a pólós időszak és egyszerűen a pulóvereket sem tudom leimátkozni róla. Emberek közé nem jár, rá sem néz egy férfira sem, miközben nagyon vágyis egy társra. Neten odáig eljut, hogy levelezget, de személyes randira nem mer elmenni a megváltozott teste miatt. Hogyan segítsek?? Mellműtétet nem tudomk neki venni, mi sem állunk úgy anyagilag, sőt az egész család sem. Komolyan félek, hogy mélyen depressziós lett.
2010. máj. 17. 11:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

jól elkanyarodtunk a témától :)

Szerintem nincs még veszve semmi, a kommented alapján szerintem abszolut nem depressziós a nővéred, egyszerűen csak nem lépett még túl a csalódáson, ami teljesen érthető, mert ha jól számolom, úgy egy éve történt mindez.

2010. máj. 17. 14:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Üzenem a kérdés szereplőjének, hogy szedje össze magát (a saját és a gyerke érdekében), és mutassa meg magának is, és a férjének is, hogy válás után is van élet!
2010. máj. 17. 14:59
 13/13 anonim ***** válasza:

A szülés tönkreteszi a kicsi mellet???:(((

Nekem nagyon kicsi, mellé még szörnyen sovány is vagyok, és abban reménykedtem, hogy ha szülök, megszépül és megnagyobbodik a mellem. Abban bíztam, hogy nőiesedem egy kicsit. Lehet, hogy velem is az lesz, hogy kinyúlik a bőr és ott fog lógni soványan, üresen???

Most kétségbe estem, mert ez volt az utolsó reményem normális mellekre.:(

Amúgy párnás melltartót hordok, de strandra 20 éve nem vonszol el senki.

A párom valamennyire átsegített mindezen, de hónapokba telt, mire szex közben sikerült leimádkoznia rólam a melltartót. Mindig azt mondja, sokkal jobb hogy kicsi, mintha lógna. De mit fog mondani, ha lógni fog és úgy lesz kicsi???

Én azt mondom, ezen csak egy olyan férfi segíthet, akinek lesz kitartása bátorítani a nővéredet.

2010. máj. 17. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!