Nővérem kislánya most 1 éves, az "apuka" még akkor elhagyta őket, amikor 3 hónapos terhes volt. Most teljesen depressziós, hogyan segíthetek?
jól elkanyarodtunk a témától :)
Szerintem nincs még veszve semmi, a kommented alapján szerintem abszolut nem depressziós a nővéred, egyszerűen csak nem lépett még túl a csalódáson, ami teljesen érthető, mert ha jól számolom, úgy egy éve történt mindez.
A szülés tönkreteszi a kicsi mellet???:(((
Nekem nagyon kicsi, mellé még szörnyen sovány is vagyok, és abban reménykedtem, hogy ha szülök, megszépül és megnagyobbodik a mellem. Abban bíztam, hogy nőiesedem egy kicsit. Lehet, hogy velem is az lesz, hogy kinyúlik a bőr és ott fog lógni soványan, üresen???
Most kétségbe estem, mert ez volt az utolsó reményem normális mellekre.:(
Amúgy párnás melltartót hordok, de strandra 20 éve nem vonszol el senki.
A párom valamennyire átsegített mindezen, de hónapokba telt, mire szex közben sikerült leimádkoznia rólam a melltartót. Mindig azt mondja, sokkal jobb hogy kicsi, mintha lógna. De mit fog mondani, ha lógni fog és úgy lesz kicsi???
Én azt mondom, ezen csak egy olyan férfi segíthet, akinek lesz kitartása bátorítani a nővéredet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!