Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok anyuka miért a gyermeke...

Sok anyuka miért a gyermeke képét állítja be profilképnek a közösségi médiában?

Figyelt kérdés
Nem olyanra gondolok ahol együtt vannak, sok olyat látok, hogy csak a gyerek feje szerepel a képen.
2017. máj. 24. 09:35
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem tudod ki a tulaj, akkor nyilván nem az ismerősöd, vagy ismered ugyan, de ő nem akar veled "beszélni".

Akkor mi a jó égnek jelöl ismerősnek? Ha ismerősnek jelöl valaki és egy csecsemő, kutya, tájkép akármi a profil képe akkor megnézem, hogy van-e valamilyen normális fotója. Nem emlékszem mindenki teljes nevére, egy tucat keresztnévvel rendelkező embert meg nem biztos, hogy betudok azonosítani a gyereke vagy a blökije alapján.

Nekem csak azzal van bajom ha semmi kiindulási pontot nem ad arról, hogy kicsoda ő valójában. Felőlem a gyerek is lehet a profil képe, de valami alapján azért lehessen felismerni, amúgy semmi értelme a közösségi oldalnak meg annak, hogy jelölget.

Pl középiskolai évfolyamtárs. Egy ideig láttam az ismerősök között, hogy posztolt, majd eltűnt, nem volt az ismerőseim között. Nem foglalkoztam vele, nem tartjuk a kapcsolatot, ha nem szeretne fölösleges ismerősöket az ő dolga nem zavar. Eltelt kb 3 év, új ismerősnek jelölés:

Név: xy és xyné

profilkép: gyerek

fotók java: gyerek esetleg a pasas a gyerekkel

Amikor megismertem nem volt házas, nem volt ilyen nevű pasija sem, gyereke meg főleg nem volt.

Ha nem akar fölösleges ismerősöket akkor ne jelöljön be olyat akivel 6-7 éve nem beszélt. De nehogy már az én hibám legyen, hogy értetlenül álok azelőtt ha egy ismeretlen nevű "kisgyerek" az ismerősöm akar lenni.

Ja nem csak régi évfolyamtárs jelölhet ismerősnek, van olyan is akivel kétszer beszélsz és máris minden közösségi oldalon megkeres. Ebben az esetben van, hogy a személy keresztnevére sem emlékszem, nem hogy a családnevét és családfáját kívülről fújjam arcostól mindenestől.

2017. máj. 24. 13:09
 32/38 anonim ***** válasza:
93%
23 vagyok, miért pontoztatok le ennyire? Mert meguntam ezt a gyerekes magamutogató közösségi médiát? Hmm micsoda tragedia, ahogy előttem mondták: ez legyen a legnagyobb gondotok az életben :D
2017. máj. 24. 13:24
 33/38 anonim ***** válasza:
28%

Na íme beindult a már említett játszótér online változata.

Anyák Gy.k.-s háborúja. Már ezért megérte kirakni a kérdést. Hozom a pattogatott kukoricát és a napszemüveget, mert amit ti itt műveltek, az már mozifilm. :D

2017. máj. 24. 14:09
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ez van, jönnek a Lightos Anyák a kék sarokban, akik még nem vesztek el különálló lénynek lenni, a piros sarokban meg a Vér Anyák vicsorognak, örökös szimbiózisban a gyerekkel. Sokaknak tényleg ez a legnagyobb dolog az életükben hogy gyereket szültek. Engem érdekes mód úgy nevelt fel édesanyám hogy 3 diplomát szerzett, ellátta a háztartást, iskoláztatott, és teljes munkaidőben dolgozott, én inkább erre lennék büszke úgy unblock, nem arra hogy "potyogtatom a gyereket és dobj egy hátast mert vajúdtam fél napot, és mindenem a gyerekről szól. ha tehetném a gyerekem arcképét vasalnám a pólómra elöl hátul hogy lásd én ANYA vagyok" :D
2017. máj. 24. 16:11
 35/38 A kérdező kommentje:

Én akkor is eléggé meglepődnék ha anyám (vagy bárki, aki nem én vagyok) az én arcomat rakná a saját profilképe helyére. És egyáltalán nem érezném, hogy ettől jobb anyámmá vált, vagy jobban kifejezné ezáltal, hogy mennyire büszke rám, stb.

Egyébként titkon arra is gondoltam, hogy az is lehet a háttérben, hogy mondjuk a gyerek nagyon könyörög érte, mert azt még nem engedik, hogy saját profilja legyen és akkor ez egy kompromisszum... De ezek szerint nem erről van szó.

2017. máj. 24. 18:10
 36/38 anonim ***** válasza:
70%
34es szívemből szóltál! Ezek az ősanyák nagyon elvannak szállva maguktól. Megkéne pofozni őket 😀😀😀😀😀
2017. máj. 24. 18:16
 37/38 anonim ***** válasza:
51%
#36 köszi :D edsig az osszes valaszom lepontoztak itt a kerdesnel, de hatha most felnyilnak a szemek :D a sok ősanya nem birta a kikepzest :D
2017. máj. 24. 18:26
 38/38 anonim ***** válasza:
én úgy vettem észre, hogy akinek három gyerek után is olyan az alakja, hogy még én is irigylem, az saját képpel van fent, akinek nem, az meg a gyerekével...
2017. máj. 28. 01:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!