Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok anyuka miért a gyermeke...

Sok anyuka miért a gyermeke képét állítja be profilképnek a közösségi médiában?

Figyelt kérdés
Nem olyanra gondolok ahol együtt vannak, sok olyat látok, hogy csak a gyerek feje szerepel a képen.
2017. máj. 24. 09:35
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
9%

Miért, volt értelme a kérdésednek, szerinted?

Változik ettől valami?

2017. máj. 24. 11:04
 22/38 anonim ***** válasza:
10%

"főleg ha nyomozni kell azután, hogy ki a jó ég a profil tulajdonosa "

Miért "kéne" nyomozni utána?

Ha nem tudod ki a tulaj, akkor nyilván nem az ismerősöd, vagy ismered ugyan, de ő nem akar veled "beszélni".

Én is kitalált néven vagyok fenn, de az a pár tucat ember akire kíváncsi vagyok, meg az a néhány csoport aminek a tagja vagyok, tudja hogy ki vagyok. Viszont nem talál meg bárki, akire nem vagyok kíváncsi.

2017. máj. 24. 11:36
 23/38 anonim ***** válasza:
35%
kérdező, azért akadnak ki mert nincs saját életük, és nem értik meg hogy nem a gyerek a világ közepe, és igen zavarhat ha a gyereket látod egész nap, kb mintha a sajátod lenne. én letojtam mindig, leállítottam a követését. Egyébként az én fb fiókom végleges törlés alatt van és nem bánom mert már unom és nem látom hasznát, a barátokkal találkozok havi szinten, a párommal napközben viber megy, jövőhéten se hírem se hamvam nem lesz facen, a fontos képeket gépre mentettem, majd egy külső tárhelyre fogom, kész :)
2017. máj. 24. 11:44
 24/38 anonim ***** válasza:
59%
18as mostmár boldog vagy,hogy jelentetted a kérdést? Más örömöd sose legyen 😂😂😂😂
2017. máj. 24. 11:54
 25/38 anonim ***** válasza:
87%
Sok anyuka olyan, hogy kb. ez a legnagyobb dolog, amit elért életében, és gyerek születése után ő már ANYUKA, és megszűnik önálló entitás lenni... így nyilván a gyerek lesz, ami leginkább meghatározza.
2017. máj. 24. 12:04
 26/38 anonim ***** válasza:
88%
Elégedetlen a saját kinézetével, nincs saját élete, és az egyetlen dolog, amit fel tud mutatni az életben, hogy van egy gyereke.
2017. máj. 24. 12:04
 27/38 anonim ***** válasza:
16%
Irigylem a a rengeteg szabadidődet, de főleg a gondjaidat Kérdező!
2017. máj. 24. 12:36
 28/38 anonim ***** válasza:
0%
29 irigy ember gonosz ember.
2017. máj. 24. 12:39
 29/38 anonim ***** válasza:
20%

"# 30/30 Időpont ma 12:39"

Miről beszélsz?

Azért mert a te válaszod a 30., előtted mindenki irigy? A válaszoknak minimum két nagy csoportja van, de ha jobban megnézed még azok között is vannak árnyalatok + nem egy hsz. a kérdezőé.

Nem irigyellek! :-)

2017. máj. 24. 12:47
 30/38 anonim ***** válasza:
Mert bőr az egér.
2017. máj. 24. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!